Mistä muoti tuli pienten koirien kuljettamisesta?

Mistä muoti tuli pienten koirien kuljettamisesta?

Kuinka usein olette nähneet naisen kävelevän tyylikkäässä käsilaukussa ja toisessa koirassa? Mutta mistä tämä muoti tuli? Tähän mennessä on olemassa kolme versiota tämän harrastuksen alkuperästä.

  • XVIII vuosisadalla henkilökohtainen hygienia ei ollut niin omaperäinen ihmisille kuin, esimerkiksi, aikakausillemme. Pesu ei ollut suosittu, koska sitä pidettiin sopimattomana tekona. Siksi jalo-naiset toivat mukanaan pieniä koiria niin, että nuoret naiset rintalihaksissa olevat täit ja kirput hyppäsi koirille, jolla on, kuten tiedämme, korkein ruumiinlämpö.
  • On myös fantastisempi versio: keskiajalla Ranskassa, seksuaalisen vallankumouksen aikana, kun seksuaalisten poseiden määrä oli vähäinen, naiset pääsivät oppimaan uusia poseja ja nauttivat myös anaali seksiä. Naiset väsensivät sulkijalihaa, jota usein kiihdyttämällä edistettiin usein kaasun erottelulla, joka suoritettiin … suoraan koiraan, joten jos jotain, kirjoita tämä “törkeää” tilannetta pienelle lemmikkeelle. Lisäksi miehet uskoivat pienten koirien läsnäoloa naiselle hänen välinpitämättömän suhtautumisensa anaaliseen sukupuoleen.
  • Uusin versio on prosaalis. Koiran villaista naiset pyyhkivät kädet aterian jälkeen, paljastukset ja muut “likaiset” menettelyt palloissa ja juhlissa.
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − 87 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: