USA – hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

USA - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

USA (USA) ligger hovedsageligt på det nordamerikanske kontinent, der strækker sig fra øst til vest fra Atlanterhavet til Stillehavet. Landets nærmeste naboer er Mexico og Canada, langs Bering Strait, grænser de Forenede Stater til Rusland. Ud over 48 kontinentale stater omfatter Amerika også Alaska og Hawaii, og det ejer også nogle øer i Caribien og Stillehavet.

USA indtager tredjepladsen i verden med hensyn til antallet af mennesker, i dag bor mere end 313 millioner mennesker af forskellige racer og nationaliteter der. Hvid tegner sig for omkring 84% af befolkningen, afrikanere – 12%, Hispanics – 9%, Asiater og Stillehavsøerne – 3%, amerikanske indianere i USA i dag, mindre end 1%.

Amerikanere betragtes som en meget religiøs nation, og omkring 88% af den amerikanske befolkning anser sig selv troende. Af disse er 78% kristne (for det meste protestanter og katolikker), og der er også repræsentanter for jødedom, islam, buddhisme, hinduisme i landet.

Statssproget i USA er engelsk, mere end 73% af amerikanerne anser det for at være modersmål. Statens valuta i landet er den amerikanske dollar (USD).

USA – hovedstaden og storbyerne

Hovedstaden i USA er byen Washington, opkaldt efter den første præsident i landet, George Washington. Nu er der mere end 5 600 tusinde mennesker, der bor permanent der. I Washington er der vigtige statslige institutioner, herunder den amerikanske præsidents ophold i Det Hvide Hus, samt talrige monumenter og museer af national betydning, hvor indgangen er gratis for alle besøgende.

Andre større byer i USA er: New York (økonomiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum af landet), Chicago (by blues), Las Vegas (by kasinoer, neonlys og natteliv), Los Angeles (byen, der fødte Hollywood) Orlando (Disneyland), Miami (by af gyldne strande), San Francisco.

USA – helligdage og ture

Ture i USA er svimlende med en række turistmål. Først og fremmest er det ture, der giver dig mulighed for at komme i nærkontakt med etniske træk og traditioner hver stat, besøge de fremtrædende attraktioner, der er forbundet med de vigtigste begivenheder og personligheder i verdenshistorien, samt fremragende gallerier i New York og Washington.

For fans af økoturisme er der mange unikke steder med landskaber af ekstraordinære skønhed og naturlige monumenter beliggende på et stort område fra solrige Florida til den isdækkede Alaska.

Populære og uddannelsesmæssige ture i USA, som vælger at lære et sprog eller forbedre deres viden ved hjælp af de mest effektive undervisningsmetoder.

Derudover er en tur til USA også en vidunderlig shopping, en overflod af underholdning for enhver smag og en uforglemmelig oplevelse for at kende dette fantastiske land.

Forenede Stater – attraktioner

Capital of the USA, først og fremmest vil være interessant for dem, der er interesseret i den rige historie i dette fantastiske land. Her kan du besøge Capitol, som er blevet et symbol på amerikansk stat, Det Hvide Hus, se Washington Monument og andre amerikanske præsidenter, Arlington kirkegården for at besøge gravene af John og Robert Kennedy, National Art Gallery, Space Museum med en unik samling af fly og andre udstillinger. Derudover er der mange forskellige butikker, smukke parker, cafeer og butikker.

Det er umuligt at besøge Amerika og ikke se på dets symbol – Frihedsgudinden, der ligger i New York på Ellis Island, hvorfra man kan nå fra den sydlige del af Manhattan med færge. I dag er Manhattan berømt for sine skyskrabere og Broadway, som har præsenteret verden med et stort antal levende præstationer.

I en anden forretningsdel af New York, Downtown, er den berømte New York Stock Exchange. I Lincoln Center kan du besøge Metropolitan Opera, koncertsalen “Avery Fisher Hall” samt andre teatre og koncertsale. Også i New York venter landets gæster på Metropolitan Museum, hvor du kan se den rigeste samling af malerier af amerikanske og europæiske kunstnere samt en udstilling af kulturminder i den antikke verden og i det antikke øst.

I Chicago er der Sears Tower, som er et af verdens højeste skyskrabere. Her kan du også besøge John Hancock Observatoriet med unikke teleskoper, som giver mulighed for at se 80 seværdigheder i byen; Udstillingscenter McCormick, stedet for industrielle udstillinger.

Amerika er berømt for sine nationalparker og reserver, hvoraf den største er Yellowstone med sine 200 gejsere og kløfter; Grand Canyon er den største flodkanon i verden, hvor du kan tur på canyonen med helikopter og krydse ned i Colorado; Meteor-Kreite, på hvis område der er et stort krater fra meteorittenes fald og mange andre parker. Florida og Californien er berømte for deres strande, Great Lakes, Niagara Falls.

USA – vejr (klima)

Amerika besidder et stort område, så alle dets klimazoner er repræsenteret på dens område. Så i det nordlige Alaska kan du observere det arktiske klima i den sydlige del af Florida – tropisk. Derfor kan vejret, som er karakteristisk for landet som helhed, ikke tale. For eksempel er den nordøstlige og mellemste vestlige del præget af lange vintre med temperaturer under 0 ° C, og samtidig i den sydlige del af USA er det varmt og solrigt. Men i Californien er det altid varmt og solt.

For Hawaii og kysten af ​​Florida er præget af et tropisk hav klima med indflydelse af tropiske cykloner, som i maj-november forårsager en masse nedbør, som dog skiftevis med solrigt vejr.

Vejret i USA nu:

USA - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kortUSA - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

USA – køkken

Den stereotype, der findes i verden, at de amerikanske kulinariske traditioner er begrænset til hamburgere og andre fastfood er fundamentalt forkert. Køkkenet i Amerika er lækkert forskelligt takket være den multinationale befolkning af dets befolkning. Det er repræsenteret af europæiske, asiatiske, afrikanske og indiske retter. I dag har hver storby i USA restauranter, der repræsenterer køkkenet af næsten enhver nationalitet.

I små private restauranter kan du få den mest komplette ide om hvilke karakteristiske træk og retter der skelner mellem de enkelte staters køkkener. For eksempel vil Washington glæde elskere af hummer og krabber; Louisiana vil tilbyde sine gæster franske fisk og skaldyr retter; i Arizona og Texas, de elsker retter mere skarpt, som er tæt på mexicanske; I Minnesota kan du smage retter fra vild ris kogt ifølge indiske opskrifter; Florida vil glæde gourmet pie med lime, og listen over sådanne retter kan være meget, meget lang. For at forstå, hvad der er amerikansk køkken, skal du besøge dette land.

Interessante fakta om USA

Et land med et så stort territorium og en modley national sammensætning kan næppe have en enkelt model for adfærd og traditioner. Der er dog generelle tendenser.

De fleste amerikanere er meget venlige, og de er interesserede i at kommunikere med landets gæster. Men hver borgeres ret til et almindeligt liv her er ubarmhjertigt respekteret, og deres sociabilitet har altid grænser. I USA er det for eksempel ikke sædvanligt at sidde ved andres bord uden invitation, selv om der er ledige pladser.

Amerikanerne er meget punktlige. Her vil ingen give plads til dig i offentlig transport, vil ikke tage sko ud ved indgangen til lokalerne, men selv for kendte personer kommer kun efter foreløbig godkendelse af deres besøg.

Amerikanere kan lide at reducere navnene på samtalepartnere til deres amerikanske kolleger, uanset sidstnævntes ønsker.

Opførsel ved bordet her er baseret på europæiske normer, amerikanerne synes godt om at tjene og glæder sig ikke over overtrædelser ved bordet af hygiejneniveauer eller etiketter. Interessant, her i restauranter og cafeer forlader ikke noget på bordet. Lad dig ikke blive overrasket, hvis alt, hvad du ikke spiser, vil du blive pakket i en taske og udleveret.

I Amerika er tilladt at drikke alkohol omkring 21 år og mange caféer og barer folk, der ikke har opnået denne alder, der simpelthen ikke, og hvis de falder, så er ingen bevis for alder, ingen alkohol, de sælger. I dette tilfælde betragtes øl ikke som en alkoholholdig drikkevare og sælges overalt. Men det er strengt forbudt at ryge på offentlige steder.

USA – visumbehandling

For at besøge USA skal statsborgere i Rusland og CIS-lande have visum. Det kan være et gæst-, turist-, uddannelses- og midlertidigt ansættelsesvisum i landet. En guidet tur kan du tage i tilstedeværelse af et turistvisum B-2, som du ønsker at anvende til den amerikanske ambassade, og give et gyldigt pas, ansøgningsskema og indstil liste over dokumenter, samt betale et visum gebyr på $ 160.

Forenede Stater – Ambassade

Den amerikanske ambassade i Den Russiske Føderation i Moskva, i Grand Devyatinskiy Lane, til 8. Ring venligst opkald (495) 787-31-67, 974-88-43, (495) 728-5588 (konsulære afdeling).

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: