UAE – hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

UAE - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Det mest attraktive land for turister er De Forenede Arabiske Emirater. Forenede Arabiske Emirater – er Sheikhs land, den højeste verdensstandard, det azurblå varme vand i Persisk Golf, højklasserede hoteller, de mest unikke seværdigheder. Dette er det land, hvorfra det første minut er at være i det, du har lyst til en rigtig sheikh. UAE er personifiering af eventyrets eventyr!

Formet i 1971, er sammenslutningen af ​​syv emirater – De Forenede Arabiske Emirater placeret i ørkenområderne på den arabiske halvø i Vestasien. Naboer af Emiraterne – Saudi Arabien, Qatar, Oman, samt Det Indiske Ocean og Persiske Golf. UAE’s territorium er 83,6 tusind kvadratkilometer, med 2,4 millioner mennesker, hvoraf en fjerdedel er lokale arabere, og resten er erhvervsdrivende og arbejdstagere. Kun UAE-borgere er berettiget til UAE-statsborgerskab. Landets statssprog er arabisk, den monetære enhed er dirhamerne.

Emiraternes befolkning er meget religiøs, statens religion er islam. Propaganda af andre dogmer i landet straffes meget alvorligt. Den statlige politiske struktur i UAE er præsidenten og regeringerne underordnet ham af hver af de syv emirater.

UAE – hovedstaden og de største byer

De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad er Abu Dhabi. Byen ligger på kysten af ​​Persiske Golf og er den største og rigeste. Befolkningen i Abu Dhabi er 1463 491 indbyggere.
De største byer i De Forenede Arabiske Emirater er Dubai
– Ras al-Khaimah
– Ajman
– Sharjah
– Fujairah.

Forenede Arabiske Emirater – Helligdage og ture

En tur til UAE er en rejse til eventyret om Shakherezady. Det er dette land, der byder på en rigtig kongelig ferie omgivet af luksus, komfort og alle de mest fantastiske og moderne. Og selvom Emiraterne er det rigeste land i verden, påvirker det ikke feriepriserne i UAE.

Hvile i Emiraterne er ikke kun en glimrende mulighed i paradisets skønhed at fornemme sig i solen og føle sig som en rigtig sheikh. Hvil i UAE – dette er den mest utrolige underholdning, fascinerende udflugter og et bredt udvalg af udendørs aktiviteter. Der er alt for alle her!

Bedøvelse moskeer, fabelagtige paladser af sheikhs, vandreture på helikoptere, racing i jeep på barkhans. kamel racer, snowboarding i det mest unikke skisportssted – alt dette, og selvfølgelig vil hvile på de luksuriøse strande give en uforglemmelig oplevelse. Desuden er Emiraterne en uforglemmelig blanding af orientalske exotics og de nyeste teknologier. Den ultramoderne, eksklusive arkitektur i dette land er en fornøjelse og overraskelse! Her er kvartalerne, som om fra et eventyr om Aladin, blot forbundet med fantastiske, elegante moderne bygninger.

Især populær blandt turister rundt om i verden er ture til Emiraterne til Dubai, som kombinerer østens og modernitetens traditionelle ånd. Dubai er den mest luksuriøse strandferie, historiske museer, østens største indkøbscenter, vandparker, zoologiske haver, skøjtebaner …

Interessant, strandene i UAE i hvert emirat til forskellige farver af sand, for eksempel i Dubai – hvid, Ras al-Khaimah – rød og Fujairah – grå. UAE er berømt for sine dykkercentre og blot luksuriøse steder til dykning.

Alle feriesteder i Emiraterne – dette er et rigtigt eventyr for feriegæster, men især populært – det er Abu Dhabi
– Dubai
– Umm Al Quwain
– Ajman
– Korfakkan
– Sharjah
– Fujairah
– Al Ain
– Hatta
– Ras al-Khaimah.
Og selvfølgelig er Emiraterne det bedste sted i verden til shopping.

Forenede Arabiske Emirater – turistattraktioner

Emirater – dette er en stor attraktion. Selvfølgelig har dette land noget at vise, og der er noget at overraske. Landets hovedattraktion er hovedstaden Abu Dhabi, en by, der er anerkendt som en af ​​de mest raffinerede og luksuriøse byer i verden. Abu Dhabi er landets “haveby”, den har en oase af “Al-Ein”, der er berømt for sine arkæologiske museer, Healy begravelser samt det verdensberømte dyremarked.

Utroligt glæde vil få landets gæster til at besøge den mest avancerede vandland i verden WILD WADI. Der er mange af de mest moderne vandattraktioner i parken.

Af særlig interesse er det første skisportssted i Mellemøsten, som er bygget på et område på 22,5 tusinde kvadratmeter. Udvej har 5 kørsler, der varierer i højde, stejlhed og vanskeligheder.

I Dubai ligger den utrolige skønhed i Jumeira-moskeen, som er et storslået eksempel på moderne islamisk arkitektur og et yndlingssted for fotografer.

Et fantastisk billede er Dubai-projektets strålende nyhed og eksklusivitet – “Islands of the World”. Denne 300 kunstige øer i form af de 7 kontinenter, som er arrangeret i form af store palmer, 2 km fra kysten, lige foran en anden ikon for byen – den berømte hotel “Burj Al Arab”. “Islands of the World” – er den mest berømte af Emirates-projektet, som er den næststørste menneskeskabte struktur, efter at kinesiske mur.

Den ældste by i landet er Ras Al Khaimah, som blev grundlagt i 655 AD. – i fortiden et blomstrende perle handelscenter og den største udgang af den Persiske Golf.

Alle byerne i UAE er begge ens og helt forskellige. De er alle værdige at besøge dem. Hver by i Emiraterne fortryller med sine kulturelle og arkitektoniske seværdigheder, dens fantastiske skønhed og modernitet.

UAE – vejr (klima)

De Forenede Arabiske Emirater på sit område har et subtropisk, tørre klima, så regnskyl i landet – er sjældne, og som regel, den nedbør i februar og marts. Vinter UAE meget varm med en gennemsnitlig temperatur på 26C, og en meget varm sommer, den gennemsnitlige temperatur stiger til + 45C. Den bedste periode for ferie i Emiraterne er fra oktober til maj.

Vejret i UAE nu:

UAE - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kortUAE - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

UAE – køkken

Emirater – dette er et ægte paradis for gourmeter. Det tilbyder retter fra næsten alle dele af verden. Især slående er den usædvanlige og storslåede smag af nationale arabiske retter.

Kød arabiske retter bruger: oksekød, kalvekød, fisk og fuglekød. Især værd at prøve lam med ris og nødder, samt traditionel arabisk shuarmu, spyd “tikka”, og den mest berømte kebab øst – “kebab”.

Landet er meget populære retter fra fugle, en særlig delikatesse er en skål af vagtler kød. Grøntsager og grøntsager bruges i arabisk mad på den bredest mulige måde. Også i landet i et stort antal forbrugte retter af surmælksprodukter og fisk og skaldyr.

En særlig smag af fornøjelse kan opnås ved smagfulde arabiske desserter. Og kaffe i Emiraterne er en speciel kunst og en traditionel drink til samtale. Derfor er denne drikke tilberedt på stedet, og ingen automatik genkendes. Den mest populære kaffe i landet er arabisk og kaffe med kardemomme.

UAE – interessante fakta

– I Emiraterne er der ingen DPS-service. Alle veje og krydsninger i landet er udstyret med videokameraer, der kontinuerligt overvåger overtrædelser.
– Den højeste skyskraber af planeten er i UAE – Burj Khalifa, dens højde er 828 meter.
– UAE er verdens førende inden for guldforbrug.
– I Emiraterne er det forbudt at fotografere lokale beboere. Og grunden til dette er Korans stilling, som forbyder folk at blive portrætteret.
– UAE er en leder ikke kun med hensyn til levestandard, men også i forventet levealder i øst. Den gennemsnitlige levetid for befolkningen er 75 år.
– Hver ung familie i UAE modtager fra staten 19 tusind dollars (70 tusind dyhmarov) til bryllup ceremoni og en komfortabel villa.
– Ingen i verden kan blive en fuldt udbygget bosiddende i UAE, et kongeligt liv kun for lokale arabere.

UAE – visum

Visum til UAE udstedes elektronisk. Visa behandling tager fra 7 arbejdsdage. Prisen for et turistvisum til Emiraterne er $ 75, for børn der er indskrevet i passet gratis. Ved registrering af et visum til UAE ugifte piger kan der være nogle problemer.

Forenede Arabiske Emirater – Ambassade

Ambassaden i De Forenede Arabiske Emirater i Moskva ligger på
Str. Olof Palme, 4.
telefon: (495) 234 40 60

Kort over UAE

UAE - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − 92 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: