Saudi Arabien – hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Saudi Arabien - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Den største del af den arabiske halvø er den Saudi Arabien. Enheden er riget. Landet deler sine grænser i nord med Kuwait, Irak og Jordan, i øst – med De Forenede Arabiske Emirater og Qatar, i sydøst – med Oman og i syd – med Jemen. Vandgrænser passerer langs Den Persiske Golf og Rødehavet. Det skal bemærkes, at landet ikke er præget af et præcist afgrænset område.

Saudiarabien er ofte forbundet med moskeer, hvis vigtigste er i mekka og medina. De er hellige steder af islam.

Landets største rigdom er et stort antal oliefelter. Eksport af sort guld blev den dominerende stilling i statens økonomi. Denne sektor tegner sig for 75% af den samlede bruttoprodukt.

Saudi-Arabien er befolket af 28,68 millioner mennesker, hvoraf 90% er arabere, resten er asiater og østafrikanere. Islam blev den overvejende religion. I landet anerkendes det som statens form for religion. Popularisering af andre dogmer er forbudt. For at besøge udlændinge, ikke muslimer, er det uacceptabelt at besøge de vigtigste helligdomme. Overholdelsen af ​​traditioner overvåges af den lokale religiøse politistjeneste – muttava.

Det officielle sprog er arabisk, og valutaen er saudi riyal. Det svarer til 100 halalam. Satsen er ca. 1 euro til 4,75 rialer.

Saudi Arabien – hovedstaden og storbyerne

Saudi-Arabiens hovedstad er Riyadh. Dens befolkning er 4,87 millioner mennesker. Dette er en stor by, hvis navn betyder “stedet for træer og haver.” Der er virkelig en masse grønt.

Tidligere var disse områder beboet af nomadiske arabere. Men i det 18. århundrede blev Wahhabi-centret dannet. Omkring ham blev han tilsluttet det tilstødende land. Så der var en stat med hovedstaden i Riyadh.

Byens befolkning begyndte at vokse hurtigt efter 1950’erne. Olieindtægterne har omdannet dette sted til en moderne udviklet storby med luksuriøse bygninger. Her regnes skyskrabernes masse og udviklingen og gennemførelsen af ​​grandiose projekter som livets norm i hovedstaden.

Den højeste bygning i hovedstaden, og i hele landet, er Burj al-Mamlyak-bygningen. Nu var der opførelsen af ​​en stor metro, som bliver den anden efter metroen i Mekka.

Et træk ved Saudi Arabien er koncentrationen af ​​størstedelen af ​​befolkningen i byer. Ud over hovedstaden er et stort antal byer præget af Jeddah, Mekka, Medina, Dammam, Haftzhi og andre.

Saudi Arabien – ture

På den første plads blandt turismetyperne i dette land er der besøg med målet om tilbedelse af helligdomme. Pilgrimme blev den største kilde til overskud fra turismen. Millioner af troende kommer hvert år til “landet af to moskeer”.

Ud over religiøs turisme tiltrækker Saudi-Arabien muligheden for at lære de fantastiske kulturværdier, der har overlevet og overlevet gennem mange århundreder, at blive bekendt med.

Traditionel er en strandferie ved kysten af ​​havet og bugten. Den varme sol hele året giver turister mulighed for at luxuriate på gyldent sand og sprøjt i varmt vand.

Besøgende forretningsmænd udgør også en betydelig del af landets gæster. Konklusionen af ​​forretningskontrakter med lokale virksomheder er en glimrende mulighed for forretningsudvikling.

Saudi Arabien – attraktioner

Gæster i landet anbefales at besøge Museum of Riyadh. Der er en fri indgang. Der er udstillinger, der introducerer turister til kultur og traditioner i Saudi-Arabien. Her får de speciel adgang til at se andre historiske monumenter i landet.

I byen Diraya er interessante udgravninger af moskeer og paladser.

Byen Jeddah, der ligger på Røde Hav – landets vigtigste havn. Det er det mest magtfulde industrielle center i staten. Han blev kaldt “statuen og markederne”. En storslået springvand 312 meter høj blev hovedattraktionen.

Der er 140 moskeer i landet, og hver af dem er en kulturel og national værdi. De er unikke i omrids, så de er alle unikke.

Mekka og medina er islamens åndelige hovedstæder. Hajj samler millioner af troende her, adgang er strengt forbudt for repræsentanter for andre trosretninger.

Saudi Arabien – vejr (klima)

Hoveddelen af ​​landets område er besat af ørkener og halvøken. Derfor er klimaet her tørt og varmt. På den arabiske halvø er sommertemperaturen konstant omkring +50 grader. Sne falder i bjergområder, men ikke årligt.

Den koldeste vintermåned er januar. På dette tidspunkt er det gennemsnitlige temperaturindeks ca. +15 grader i bjergområderne, og i ørkenerne – +30. Men om natten kan der være en skarp afkøling selv i ørkenen, så termometeret stopper ved ca. 0 grader. Dette skyldes sandens fysiske egenskaber, som er i stand til øjeblikkeligt at afgive den varme, der er modtaget i løbet af dagen.

Der er meget lidt nedbør. I et år er deres tal kun 100 mm. Rains er kun mulige i slutningen af ​​vinterperioden eller det tidlige forår.

Vejret i Saudi-Arabien nu:

Saudi Arabien - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kortSaudi Arabien - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Saudi Arabien – køkken

Køkkenet i dette land blev dannet under indflydelse af historiske træk, såvel som naturlige og klimatiske forhold. Her, som i alle arabiske lande, er traditioner helliget. Produkterne til madlavning er fælles for alle muslimer. Selv mindre forskelle, som skyldes etnisk mangfoldighed, vedrører hovedsagelig små aspekter af madlavning: tilsætning af krydderier eller fisk og skaldyr.

Muslimer spiser slet ikke svinekød. Derfor koges oksekød, fisk, fjerkræ og æg her. Favoritfødevarer er stegt kød, kogt på kul eller stegepande med tilsætning af en stor mængde vegetabilsk olie.

En traditionel skål er kød på en spyt (“kultra”). Oftest er det et lam eller en fugl. Shish kebab her har navnet “tika”. Ofte forberedt shaverma (“shvarma”). En “kebab” – marineret shish kebab fra oksekød eller lam, efterlader ikke ligeglade nogen gourmet. Og der er omkring hundrede varianter af kebab forberedelse, og hver af dem er et arbejde med kulinarisk kunst.

Generelt er kød meget elsket her. Den er tilberedt med hele kroppe, stykker eller i hakket form. Plov (“maklyube”) er en af ​​de foretrukne retter i det lokale køkken.

Fra grøntsager til kød serveres ægplanter, peberfrugter, courgetter. Populære kød supper. De er meget tykke, og den vigtigste ingrediens er bønner.

Forberedelse af forskellige sorter af fjerkræ er udbredt. Den er stuvet med tilsætning af tomatpuré eller sauce. Der er mange forskellige opskrifter til madlavning ænder, kalkun, kylling, vagtler. De er fyldt med ris eller grøntsager, bagt eller stegt på grillen.

Ris er den vigtigste type garniture. Det er også nødvendigt at have en salat af friske grønne grøntsager på spisebordet.

Det østlige køkken kan ikke undvære krydderier. Løg, hvidløg, krydderier er ingredienser, der giver hver skål en smag og aroma.

Eastern sweets (dessert) er kendt for alle. Lukum, halva, kandiserede frugter – disse delikatesser er vokset til at være elskede ikke kun af lokalbefolkningen, men også af kærester i hele verden.

Kaffe blev en traditionel drink til samtale. Den er forberedt på en særlig måde og forbruges med miniature kopper. Da den lokale drik er meget stærk, er turister, der ikke er vant til det, bedre at begrænse brugen af ​​det.

Saudi Arabien – interessante fakta

I Saudi Arabien er adfærdskodekserne helt forskellige fra vestlige traditioner.

Til udenlandske legosoldater er der en foragtlig holdning. Mennesker, der arbejder for udlejning, behandles som slaver. Det er tilladt at involvere dem i det sværeste og beskidte arbejde. Selv angreb. Mesteren vil ikke blive bedømt, hvis han fysisk straffer den uagtsomme udøver, der er kommet fra en anden stat.

Polygami er livets norm her. Ægteskab med mindreårige er også naturligt, som det er normalt ægteskab. Alderskvalifikation i denne tilstand for at gifte sig eksisterer ikke. Hendes datters skæbne bestemmes af hendes forældre, uanset hendes personlige ønsker. Profeten Muhammad selv var forlovet med en 6-årig pige ved navn Aisha. Derfor er der muslimer med hvem at tage et lignende eksempel.

En kvinde i Saudi-Arabien er helt magtesløs. Husholdningsrudighed er et almindeligt fænomen. For at bevise, at hendes mand er meget svært at slå, så de fleste af disse konflikter ignoreres af myndighederne, selv om kvinden og vil skrive en erklæring til klagen.

Saudi Arabien – Visabehandling

For en rejse til Saudi-Arabien skal du udstede visum. Typer af visa er som følger:
• Arbejde,
• Student,
• Transit,
• Erhverv,
• Gæst,
• Gruppe (for pilgrimme).

Enhver tur er organiseret af et akkrediteret selskab. Turistvisum er ikke til rådighed for dette land.

Følgende dokumenter skal indsendes til Visa Application Center:
• Pas og civilt pas,
• Ansøgningsskema (udfyldes på engelsk og russisk),
• Billeder,
• Billetter, herunder hotelreservationer,
• For kvinder – en kopi af ægteskabserklæringen eller bekræftelse af slægtskabet med den mand, der ledsager hende på en tur.

Prisen på visumgebyret er 56 amerikanske dollars.

Saudi Arabien – Ambassaden

I Moskva ligger ambassaden i Saudi-Arabien langs 3. Neapolimovsky Lane, hus 3. Telefon: (+7 095) 245-3491.

Kort over Saudi-Arabien

Saudi Arabien - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 − = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: