Kokosøerne til turister – der har du ikke været! Hvad gør turister glad på Cocosøerne

Kokosøerne til turister - der har du ikke været! Hvad gør turister glad på Cocosøerne

Cocos (Keeling) Islands er en skærgård på 27 små øer i det indiske ocean af koral oprindelse.

Territorielt hører de til Australien, det officielle sprog er engelsk, lokalbefolkningens religion er islam.

Den monetære enhed er den australske dollar. Skærgården består af den nordlige del – den ubeboede norddræbende atoll – og den sydlige del, der omfatter 26 små øer.

Kun to af dem er beboet permanent – Hjem og Vestøen. Deres samlede befolkning overstiger ikke 600 personer.

På øerne tropisk klima, fra oktober til april – en årstid af cykloner. Ubestridelig fordel er året rundt turistsæsonen, den gennemsnitlige årlige temperatur på øerne er 20-27 ° C, men varmen mærkes ikke på grund af vådvind. Navnet på dets øhav skyldtes kokospalmer, i et stort antal voksende her. Turister ankommer Keeling på små passagerskibe og lystbåde eller i luften til den internationale lufthavn på “Cocos Islands Archipelago”.

Ferie på Cocosøerne vil være attraktivt for folk, der drømmer om at bruge Tid væk fra civilisationen, i fred og ro nogle himmelske hjørne. Egenskaben af ​​øerne er smukke komfortable strande, klart klart vand, lyst eksotisk natur, herunder en rig undervandsverden, som især vil glæde fans af dykning, snorkling og fiskeri. Ikke langt fra North Kiling, på stedet for skibet “Sydney” og “Emden” i 1914 finder dykkere stadig på bunden af ​​de enkelte detaljer om den tyske krydser.

De fleste hoteller på Keels øer er præsenteret hytter og bungalows, Supermoderne luksushoteller finder du ikke her. Den mest komfortable og populære blandt turister er hotellet Cocos Castaway.

Kokosøernes attraktioner er ikke rigelige. For turister er der udflugter til North Keeling Archipelago, til den maleriske Pulu Keeling Reserve, hvor du kan se mange havfugle.

Horsberg Island – en af ​​atollerne på Cocosøerne – har en vis historisk værdi. I anden verdenskrig blev fyringspositionerne for britiske flådepistoler installeret her. Her hævede Ceylon-artilleri, der ønskede at opgive øen Japan, en mytteri, der snart blev undertrykt. I dag har øen to resterende batteridrevne 6-tommer våben.

Besøgscenteret på Cocosøerne er i Administration Building på West Island. Der er mulighed for at få den mest omfattende information om, hvad der kan gøres og hvad man skal se på Cocosøerne.

Cocosøerne ligger på øen West. Der er tre store venteværelser, en vejrstation og en hangar. Også her kan du beundre den uforglemmelige panoramaudsigt fra observationsdækket.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: