De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Få mennesker kan ikke lide at rejse. Nogle mennesker foretrækker at tilbringe deres ferie på en varm strand under de varme stråler fra solen, mens andre beslutter at gå til et land rigt på historie og fantastiske seværdigheder. Når man går til landet, tænker turister allerede på, hvordan de vil beundre de unikke objekter arkitektur og kunst, som de drømmer om i lang tid. Desværre sker det ofte, at seværdighederne ikke er så smukke som de er beskrevet. De annoncerede skabninger af menneskeheden bliver ikke ofte efterladt efter ikke det bedste indtryk. Denne artikel vil fortælle dig om, hvilke berømte attraktioner de oftest er skuffende turister.

Manneken Pis i Bruxelles

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

En berømt Bruxelles figur, der ligger ved krydset mellem de to hovedgader. Hovedproblemet er, at tallet er meget lille, og i så fald er størrelsen vigtig.

Da højden på “Manneken Pis” kun er 61 centimeter, er det meget svært at overveje, i betragtning af de enorme mængder turister fra hele verden. Hertil kommer, at i denne menneskemængde håndterer en masse lommetyver, så indtrykket af at se skulpturen kan forværres endnu mere.

Topkapi Palace i Istanbul

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Tyrkiet er et af de mest populære feriesteder i verden. Landets seværdigheder annonceres ikke værre end strande, så de, der ønsker at se på disse østlige mirakler hvert år bliver mere og mere. Det berømte tyrkiske palads, hvor sultanerne plejede at leve, byder på en fascinerende tur gennem bygningens værelser til en meget høj pris. Imponeret turister, efter at have lyttet til eventyr, efter 40 minutter kommer ud helt skuffet. Slotens hovedattraktion er en storslået mosaik, der er til stede i mange andre slotte, selvom indgangen til dem er flere gange billigere.

Stonehenge i Storbritannien

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Alien arv, en hemmelighed i hjertet af Europa – alle kalder denne bunke af brosten på sin egen måde. På trods af, hvad der ligner Stonehenge mystisk og indbydende, skuffer turen turister meget. For det første vil folk, der ikke er interesseret i historie og arkæologi, finde en bunke sten uinteressant. For det andet er det forbudt under et besøg på Stonehenge at røre sten og røre dem, da administrationen er bange for tyveri. For det tredje er det på et tilladt tidspunkt at besøge et mystisk sted at gå til et stort antal turister, så det er ekstremt vanskeligt at inspicere noget.

Billeder af Stonehenge på internettet er et godt stykke arbejde af fotografer i Photoshop. Faktisk er der ikke sådan en smuk blå himmel, lyst grønt græs, men generelt ser landskabet lidt kedeligt ud.

Mona Lisa i Paris

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Sandsynligvis er der ingen, der ikke ville have hørt om billedet af Mona Lisa. Dette mesterværk er i Louvre, hvor næsten alle rejsende har tendens til at få, hovedsagelig på grund af billedet. Billedet, der skildrer en kvinde med et mystisk smil, vinker til hende.

Turister, der har stået i køen meget tid i museet, forbliver skuffede. Ifølge dem skal billedet være større, men færre mennesker. Hvis det var så, så kunne de måske sætte pris på billedet.

Flydende marked i Bangkok

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Det berømte flydende marked i Bangkok er unikt og unikt i sin måde. Under alle omstændigheder, så sig en person, der arrangerer udflugter. Men ingen advarer om, at markedet også er ret farligt. Lokale handelsfolk for at demonstrere deres færdigheder meget ofte ikke være opmærksomme på kollisioner med andre både. Alt dette fører til skader, ikke kun konkurrenter, men også turister.

Derudover er det værd at huske, at asiatisk mad er meget forskellig fra europæisk køkken, så ikke alle mave kan overstyre det. Nogle turister ved den blotte tilbagekaldelse af dette sted ryster, så det er værd at overveje, før du går på en sådan spændende rejse.

Avenue of stars i Hong Kong

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Clingy købmænd, smålige svindlere og en lille figur af Bruce Lee – det er præcis hvad turister ikke forventer fra et publiceret sted. Find figuren af ​​den berømte skuespiller, sanger eller atlet er ekstremt svært, selv om nogen lokal vil helt sikkert hjælpe med dette, naturligvis ikke gratis. Derudover er det værd at huske på, at souvenirs sælges på gaden, kinesisk produktion, og derfor, og fremragende kvalitet kan ikke forventes.

Buckingham Palace i London

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Hør ordet “palads”, de fleste mennesker begynder at forestille sig i deres fantasi luksuriøse dekorationer, en vidunderlig park og portrætter af berømte konger. I virkeligheden er det meget ofte alt andet. Så, for at se Buckingham Palace kan kun være fjernt på grund af hegnet. Indenfor turister er naturligvis ikke tilladt, så turister skal bosætte sig for små. I stedet for slottet kan du besøge tårnet, der er rig på skatte og hemmeligheder. Dette er virkelig en spændende udflugt.

Engel i nord i Gateshead

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Det største billede af en engel i verden er en skulptur kaldet “North of the North”, skabt af Anthony Gormley. De britiske hævder, at englen ikke repræsenterer noget interessant, og mere, de kalder ham et forfærdeligt monster.

Faktisk er det eneste, en skulptur kan prale af, dens størrelse, men det repræsenterer ikke nogen kunstnerisk værdi. Hvad kan vi sige om glasfibervinger, som burde skabe en følelse af omfavnelse.

Den Lille Havfrue i København

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Symbolet for ren og oprigtig kærlighed mister al sin skønhed på grund af det sted, hvor skulpturen er placeret. Hvert barn og endda en voksen, der så på den fantastiske, iscenesatte Disney-tegneserie om den lille havfrue ønsker at se en smuk havfrue ved kysten. Lille Havfrue fra København er omgivet af langt fra rene og fantastiske arter, så ved synspunktet af skulpturen bliver udtalelsen straks forringet. Turister hævder, at det er på tide at flytte monumentet til et andet sted, så små børn og elskere kan roligt beundre det.

Medina Marrakech i Marokko

De 10 mest frustrerende seværdigheder på planeten

Fattigdom, skidt, støj og forfængelighed er de vigtigste kendetegn ved den berømte Medina i Marokko. Denne gamle del af byen er absolut blottet for den romantik og skønhed, der tilskrives den.

Og alligevel er der et sted på Medina, som er et besøg værd. I dette tilfælde taler vi om torget Djema-el-Fna, der er optaget i UNESCO.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: