Cambodja – hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Cambodja - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Kongeriget Cambodja ligger på øen indochina. På den vestlige side grænser staten med Thailand, i nord er naboerne Laos og i øst-Vietnam. Dette sydøstasiatiske land vaskes af farvande i Thailands bugt. Cambodjas samlede territorium er 181 tusind kvadratkilometer.

Landets vigtigste vandarteri er Mekongfloden. Kambodjas befolkning er 12 millioner mennesker, hvoraf 95% er etniske Khmerer, 4% er kinesiske og 1% er vietnamesiske. Det officielle sprog i landet er Khmer, og engelsk og fransk bruges også. Den religiøse retning af landet er buddhisme (95% af befolkningen), og muslimer og katolikker lever også i Cambodja. Det statslige system i Cambodja er et forfatningsmæssigt monarki. Den monetære enhed i landet er riel.

Cambodja – hovedstaden og de største byer

Hovedstaden i det kambodjanske rige er Phnom Penh med en befolkning på op til 1 million mennesker. Denne by var den smukkeste by franske koloniale Asien.
Phnom Penh er den største by i landet, efter at den går: – Angkor
– Sihanoukville
– Siem Reap.

Cambodja – helligdage og ture

Kongeriget Kambodja har i de seneste år udviklet turistinfrastruktur hurtigt. Landet er opstået fra en årti krig og isolation, og i dag bliver det moderne Cambodja et stadig mere attraktivt land for turister. Kongeriget er nu ikke et supplement til udflugtsprogrammerne i Vietnam og Thailand, men er blevet et selvstændigt turistmål.

Den største badeby i Cambodja er Sihanoukville, som ligger på en halvø i Thailands Bugt. Dette feriested er berømt for sine sandstrande, der er indrammet af luksuriøse palmeplantager. Det varme vand i Golfen af ​​Thailand, hvide sandstrande, nye moderne hoteller og beach bungalows i stigende grad tiltrække turister fra hele verden. Resortet byder på masser af organiserede strand og en bred vifte af fritidsaktiviteter: svømning, vandski, dykning, fiskeri … De fleste af strandene er beliggende nær byens centrum. Men i Sihanoukville er der også næsten ubeboede steder for beundrere af afsondret hvile.

Resort Battambang er den næststørste by i Cambodja og er et paradis, ikke kun for fritid, men også meget interessant at turister for sine velbevarede koloniale bygninger.

Resort Kep var et yndet feriested for den franske koloniale elite, og i dag er det det mest populære feriested med franskmændene. Kep – dette er et ideelt hyggeligt sted for en rolig komfortabel hvile. Det tiltrækker speciel stilhed, utrolig naturlig skønhed og det bedste på alle kystkrabber.

Siam-Rip er indgangen til Angkor’s unikke templer, det kulturelle og åndelige centrum af landet. I byen er der mange ikke kun unikke attraktioner, men også førsteklasses SPA-saloner, fashionable hoteller og underholdning for enhver smag.

Cambodja – attraktioner

Kongeriget Cambodja er stolt af sine unikke mystiske og spændende skønhedsattraktioner, der overrasker og imponerer landets gæster. Samy selv er et storslået og berømt monument af gammel kultur – det er Angkor, der repræsenterer et enkelt, smukt kompleks af udsmykkede paladser og templer. Angkorområdet er 200 kvadratkilometer. hvor mere end 100 templer og paladser er blevet bevaret. Angkor er under UNESCO’s regi.

Gæster i landet, uden tvivl. Det vil være meget interessant at besøge byen Roluos, hvor der var hovedstaden til kong Jayavarman II. Alle templerne i byen blev bygget i slutningen af ​​IX århundrede. I byen og i dag er der et fungerende buddhistisk kloster.

Utrolige indtryk vil give turister stolthed i Cambodja, dens hovedstad – Phnom Penh, der blev grundlagt i XIV århundrede og er en stor havn. Blandt de mange kulturelle monumenter i byen er de mest berømte
– Phnom Penh kloster;
– berømt for hele verden “Silver Pagoda”;
– et luksuriøst kompleks af kongeslottet.

Rejs til den mystiske rige kambodzhskoe – en chance for at føle den unikke charme i dette land, at komme i nærkontakt med prøver af luksus, strålende kunst Khmer civilisation og, selvfølgelig, at en glimrende mulighed at slappe af i en verden af ​​eksotiske.

Cambodja – vejr (klima)

Temperaturen i Cambodja falder meget sjældent under + 25C. Selv i regntiden (juni til oktober) er den gennemsnitlige temperatur fra +27 til +35. Den gunstigste tid for turister er november – februar, den gennemsnitlige temperatur i denne periode er fra +20 til +27 og næsten altid solrig. Den hotteste tid i landet er marts – maj, den gennemsnitlige temperatur i denne periode er fra 29 til 39.

Vejret i Cambodja nu:

Cambodja - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kortCambodja - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Cambodja – køkken

Det nationale kambodjanske køkken er hovedsagelig ris, kød, fisk, grøntsager og grøntsager. Cambodja forbereder et stort udvalg af traditionelle retter, men det vigtigste sted i landets køkken er givet til supper, der er kogt på åben ild fra forskellige typer kød og fisk og skaldyr. I menuen med nationale retter er der altid en bred vifte af syltede og sure grøntsager samt røget produkter (fisk og kød).

Kambodsjansk køkken er karakteriseret som ret krydret og krydret med en sød smag. Der lægges særlig vægt på sorten af ​​saucer.

Søde desserter er meget populære i landet. Det skal bemærkes, at der i køkkenet i Cambodja ofte anvendes produkter som frøer, insekter, edderkopper, skildpadder og slanger som ingredienser.

Fra drikkevarer til Cambodja er der præference for friskpresset bambusjuice og grøn te samt øl. Det skal bemærkes, at landet har en fremragende ølindustri.

Cambodja – interessante fakta

– Kongeriget Cambodja er forbudt at komme ind i arabere og tyrker.
– Navnet Cambodja er kun i Rusland og nogle andre lande, og
i verden kaldes landet – Kampuchea.
– Der er ingen børnehjem i Cambodja.
– Uddannelse i kongeriget er ikke obligatorisk.
– Næsten alle hoteller i landet er den højeste service og luksus.
– Det er interessant, at skatkoden i landet kun tager tre sider.
– Kongeriget Cambodja er en favorit ferie stedet for franskmændene.

Cambodja – visum

For en tur til Cambodja kræves der visum: – turist eller transit.
For at få et turistvisum til Kongeriget Cambodja kræves der en standardpakke med dokumenter. Periode for overvejelse af en ansøgning er normalt en dag, et turistvisum udstedes i 30 dage, dets omkostninger er $ 20.

Cambodja – ambassade

Ambassaden i Kongeriget Cambodja i Moskva ligger
på gaden. Starokonoshenny lane. 16
telefon: 637-47-36

Kort over Cambodja

Cambodja - hvile, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 34 = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: