Brasilien – rekreation, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Brasilien - rekreation, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Brasilien – et land med en føderal struktur Det er den største statslige enhed med hensyn til antallet af indbyggere og størrelsen af ​​det besatte område i Sydamerika. I verdensrangeringen er Brasilien på femte plads i disse indikatorer.

Staten er præget af en lang forlængelse, som bestemmer forskelligheden i klima og naturområder. Landet deler sine grænser i nord med Surinam, Venezuela, Guyana, Fransk Guyana; med Uruguay i syd; med Bolivia og Peru – i vest; i sydvest – med Argentina og Paraguay; med Colombia i nordvest. Det østlige territorium i Brasilien vaskes af Atlanterhavet.

I middelalderen var Brasilien en portugisisk koloni, og denne faktor blev afgørende for karakteren af ​​den lokale kultur, der blev dannet. Portugisisk blev det eneste officielle sprog.

Katolicismen – den fremherskende religion, spredt på Brasiliens område.

I Brasilien er der 201,1 millioner indbyggere. Af dem hvide – 53,7% af befolkningen, at tegne sig for 38,5% andel af mulatter, sorte udgør 6,2%, og resten (de japanske, indere, arabere) – 1,6%. racemæssig udvikling tendens er, at den hvide befolkning gradvist ophører med at være i flertal, som det fremgår af den statistiske forskning af de sidste to år.

Den monetære enhed i Brasilien er ændret flere gange. Oprindeligt var det en brasiliansk flyvning, så en cruzeiro, så en cruzado, og endelig en moderne virkelighed. Valutasubstitutioner har altid været tvunget og forbundet med manglende evne til andre økonomiske foranstaltninger for at stoppe væksten i inflationen. For to lokale præstationer i bytte vil kontorer give et tysk mærke.

Brasilien – hovedstaden og storbyerne

Hovedstaden i Brasilien er en by meget tæt på lyden. I den russiske version af udtalen af ​​navnet på byen og landet er helt identiske – Brasilien (i nogle kilder hedder hovedstaden Brasilia).

Brasilia er ikke den største by i staten. Det optager kun fjerdepladsen med hensyn til antallet af indbyggere (2,5 millioner mennesker). Sammen med to andre byer (Goiania og Anapolis) er Brasilia det mest magtfulde økonomiske center i landet.

Metropolitan City blev relativt ny, i 1960. Dette er den tredje hovedstad i historien (efter perioden for Salvador, og derefter Rio de Janeiro). Nu er alle statslige myndigheder placeret i den nye hovedstad. Takket være implementeringen i efterkrigstiden af ​​mange grandiose byggeprojekter blev Brasilia hædret for at blive optaget på UNESCO-listen. Nu er byen et verdens kulturelt aktiv.

Statens hovedstad ligger i det indre af landet på det brasilianske plateau. For byen blev der valgt et sted, der var langt fra civiliserede centre. I den strategiske plan er denne tilgang blevet anerkendt som den mest præcise.

De største byer i Brasilien er São Paulo med en befolkning på 10,8 millioner mennesker, Rio de Janeiro -. 6,09 millioner, Salvador – 2,89 millioner ..

Brasilien – helligdage og ture

En tur til Brasilien åbner mange muligheder for turister. Traditionelle badeferie tilbyder lokale udvej byer. De mest besøgte af dem var:

• Angra dos Reis (en international udvej, der ligger nær Rio de Janeiro). Denne by er anerkendt som det bedste sted for en familieferie. De veludstyrede kystområder er dækket af fint gyldent sand. Dette sted er egnet til elskere af et behageligt ophold væk fra støj.

• Ubatuba – ligger nær Sao Paulo. En velorganiseret transportforbindelse giver dig mulighed for hurtigt at komme fra dette rolige hjørne til landets største storbyområder, herunder Rio de Janeiro. Udvej har det største antal hoteller pr. Indbygger.

• Buzios – ligger på en lille halvø nord for Rio de Janeiro. Den lille landsby, hvor fiskerne levede, blev gradvist til et af de bedste udvejsområder i Brasilien. Sommeren, et år lang, giver turister mulighed for at besøge dette sted på ethvert passende tidspunkt.

For sightseeing-programmer er et vigtigt sted Rio de Janeiro. Her er en statue af Kristus, Frelseren, kendt over hele verden. Dens placering er toppen af ​​Corcovado Hill, hvilket betyder “hump”. Statuen er sat i en højde på 704 meter, og dens egen størrelse er 30 meter.

For turister er også interessante bevarede strukturer i kolonitiden. Hver storby har sit eget museum. Derfor vil ethvert udflugtsprogram for Brasilien være interessant og uforglemmeligt.

For økoturisme betragtes den brasilianske jungle som en passende mulighed. Selv her, i dybden af ​​skovene, er hoteller bygget til dyrelivsmænd.

“Ariau Amazon Towers” – hotel i Amazonas jungle. Denne struktur stiger over træerne, og hotellets bygninger er forbundet med hinanden ved særlige broer.

Safari i Brasilien er en af ​​de foretrukne slags underholdning. Muligheden for at ride en jeep giver en udflugt kaldet “Makuko Safari”. Rejsen passerer gennem skoven til den gamle canyon Iguazu, som blev dannet som følge af jord erosion. Udflugtsprogrammet omfatter også en sejltur til vandfaldene.

Dykning i Brasilien er glad for lokale beboere og besøgende. Øen Fernando de Noron, såvel som staterne Bahia og Pernambuco – de bedste steder til dykning.

Brasilien – attraktioner

Ofte begynder bekendtskab med dette land med byen Rio de Janeiro. Selvom hver stat og hver by har selvfølgelig et tilstrækkeligt antal interessante steder for turister.

Det berømte bjerg, kaldet “Sugar Loaf”, åbner et storslået panorama af byen. Blandt de historiske seværdigheder er Museum of Modern Art, Nationalmuseet, Historisk Museum, Indiens Museum og mange andre kulturelle bygninger.

Botanisk Have, der ligger på byens område, vil kunne demonstrere bogstaveligt talt alle planter, der vokser i Brasilien i forskellige klimazoner.

Et ægte mirakel af verden er Iguazu Falls. De er på grænserne af tre stater, men det mest fascinerende syn er åbning fra Brasiliens område.

I den enorme by Sao Paulo er skyskrabere imponerende. De er lavet af glas og stål. Denne by er et moderne industricenter i Brasilien, der er 10 fabrikker til produktion af biler. Det økonomiske skridt, der gjorde provinsbyen til en industriel storby, blev gennemført takket være udviklingen af ​​kaffebranchen.

I hovedstaden i landet, byen Brasilia, for turister er det interessant bogstaveligt alt. Siden designet (byen er bygget i form af et fly), til dets moderne design. Hovedstaden kombinerer de nyeste teknologier og dygtigt indskrevet i bygningens naturlige landskaber.

Byen Manaus er den mest miljøvenlige by i verden. Han er på kysten af ​​den store Amazonas. Herfra begynder udflugterne, bekendtskab med denne mægtige flod. Særligt imponerende er natten cruise. Krokodillernes øjne ser effektivt ud blandt natten dyster i lyset af en håndlampe. Fans til at kile nerverne vil være tilfredse med en sådan rejse.

Ved Amazon kan du køre på skibene. Turprogrammet omfatter også bådture (kanoer) og fiskeri efter piranhas.

Brasilien – vejr (klima)

I Brasilien er det altid varmt. I den vestlige del af Amazonas hersker den fugtige ækvatoriale klimatype. Der er altid meget nedbør her (fra 2000 til 3000 mm om året), og hvis vi sammenligner de gennemsnitlige temperaturer i måneder, viser det sig, at de kun adskiller sig med 1-2 grader. Derfor kan vi sige, at sommeren aldrig stopper her.

Den centrale del af Brasilien ligger i en zone med fugtig subequatorisk type klima. Den himmelske fugtighed her er to gange mindre, i disse områder forekommer tørke ret ofte.

I landets østlige territorier hersker handelsvindene i det tropiske klima. Det er fugtigt, varmt, tørken er regelmæssig, men dens periode er kort.

De brasilianske årstider er modsatte årstiderne i Europa. I den varmeste tid er de gennemsnitlige temperaturindikatorer i området +32 grader. I den kolde periode vil varmen falde lidt, men det ophører kun med at svække (+24 grader).

Vandtemperaturen på kysten er over 25 grader hele året rundt. Den bedste tid til besøg i dette land er april-september. I disse måneder er det ikke for varmt, selv om det regner ofte.

Vejret i Brasilien nu:

Brasilien - rekreation, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kortBrasilien - rekreation, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Brasilien – køkken

I Brasilien har hvert distrikt sit eget traditionelle sæt retter, som er tilberedt oftest.

Så i Bahia er Vatapa populær. Det er tilberedt af skåret skaldyr med jordfisk. Alt dette er kogt på kokosjuice med tilsætning af olie.

Her er svineleverne også stuvet på en original måde – sammen med dyrets blod. Tomat, løg og peber tilsættes til stegningen (Sarapateu).

En anden type mad er saltet rejer (Caruru). De bruges i kombination med en varm sauce (varm peber blandet med en plante kiabu).

Amazon beboere mest lide at lave mad «pato ingen tucupi» – and, skåret i stykker og koges i en sauce med urter og krydderier.

I Rio var de Janeiro den feijoada populære – sorte bønner med tørret kød, røget pølse, svinekød, hvidløg, peber og laurbærblad. Ingredienser blandes og smides i ilden. Maden serveres på en stor tallerken.

Brasiliansk vodka – cachaca, kendetegnes af dets krystalklarhed og høj styrke. Det indtages med citronsaft, is og sukker.

Brasilien – karnevaler

At være i Brasilien og ikke se et lokalt karneval betyder, at turen var spildt. Carnival, der afholdes i Rio de Janeiro, er kendt over hele verden. Dette er et storslået lyst skuespil, som hver beboer i landet forbereder.

Officielt begynder festivalen fredag, før Ash Wednesday. Repræsentanter for alle lokale samba-skoler demonstrerer deres færdigheder og færdigheder her. Carnival i Rio er en af ​​verdens største helligdage.

Arrangementet arrangeres årligt af ministeriet for turisme. Den forener sin indsats med Samba-skolerforbundet. Også alle tv-selskaber, der udfører live-udsendelser over hele landet, er direkte involveret i arrangementet.

Hver samba skole har et bestemt tema valgt til dets præsentation, i henhold til hvilken en legeplads udarbejdes. Derefter oprettes en præsentation – taleprogrammet. Brasiliere kan tjene penge hele året for at forberede deres ferie kostume. Arrangementet er virkelig storslået og spektakulært. Elegante outfits tiltrækker opmærksomhed på alle platforme. To lignende websteder sker simpelthen ikke. Fantasy blandt deltagerne er grænseløs.

Vinderen af ​​denne procession – en samba skole, får hovedpremien. Men for deltagerne i denne farverige konkurrence er titlen, som de tildeles, vigtigere end “en specialskoles skole”.

Udover dansere indeholder gruppen musikere og sangere. En vigtig rolle er tildelt platformens fører. Maskiner skal håndteres udelukkende for hånd for at undgå ubehagelige ulykker.

Det asvenlige miljø er sandhedens øjeblik. På denne dag tælles antallet af point, og vinderen, der er hædret med salutes og universal jubilation, er bestemt.

Brasilien – Visa-behandling

Siden 2010 er bestemmelsen om visumfri adgang til Brasilien for russiske borgere vedtaget. Du kan blive i staten i 90 dage. Gentagen rejse er mulig ikke tidligere end 180 dage efter afrejse fra Brasilien.

For at besøge landet skal du fremlægge et gyldigt pas, et dokument, der bekræfter tilgængeligheden af ​​tilstrækkelig valuta og en billet til returflyvningen.

Brasilien – ambassade

Ambassaden i Brasilien ligger på Moskvas adresse: Bolshaya Nikitskaya Street, 54. Tlf .: 7 (095) 363-03-66.

Kort over Brasilien

Brasilien - rekreation, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: