Argentina – fritid, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Argentina - fritid, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Argentina – sydamerikanske stat med en republikansk form for regering Landet ligger i den sydøstlige del af fastlandet, det tilhører også øst for Tierra del Fuego, samt øen Estados og flere små øer. Fra Vesten deler Argentina sine grænser med Chile, i nordøst – med Uruguay og Brasilien i nord – med Paraguay og Bolivia. Atlanterhavet vasker landets østlige territorier. Malvinas og Falklandsøernes lande forbliver stadig kontroversielle for Argentina og Storbritannien.

I Argentina bor omkring 40 millioner mennesker. Den tidligere spanske koloni, Argentina har næsten ingen indfødte befolkning, som blev udryddet i kolonitiden. Forfædrene i den moderne nation var mange indvandrere fra Europa. Formationen af ​​landets etniske sammensætning fandt sted i 19-20 århundreder.

I dag er næsten 85% af alle beboere hvide. Indianere (allerede blandet med hvide) er kun 4%. Og andelen af ​​indfødte stammer (mapuche, tob, stakes, matako) tegner kun halvdelen af ​​procent af alle statsborgere.

Blandt indvandrerne er der en stor mangfoldighed: Italienerne og spanierne er i flertallet efterfulgt af fransk, armenier, tyskere, britiske, tjekkere, polakker, sigøjnere, arabere og et lille antal slaver.

Blandt religionerne hersker katolicismen. Til katolikkerne tæller 90% af de troende i Argentina sig.

Den officielle valuta i landet er den argentinske peso. Den består af 100 centavos. I valutaudvekslingskontorer til 10 pesos kan du få lidt mere end 2 tyske mærker (2.14).

Af historiske grunde blev spansk det officielle sprog. For nogle aktiviteter (medarbejdere i banker og offentlige myndigheder, sælgere i dyre butikker) har du brug for kendskab til engelsk.

Argentina – hovedstaden og storbyerne

Hovedstaden i Argentina var Buenos Aires. Det har omkring 12 millioner indbyggere. For denne indikator, byen indtastet de ti bedste byer i verden.

Den spanske fortolkning af navnet lyder som “The Holy Trinity City og St. Mary’s Lady Port”. Her er statens regering.

I det 19. århundrede blev opdelingen af ​​byen i 48 distrikter godkendt. Siden da er strukturen ikke ændret. Byen har to fødselsdage. I 1536 blev den grundlagt, og i 1580 blev den genopbygget, efter at indianerne angreb og fuldendte brænding.

I dag er Buenos Aires det kulturelle og uddannelsesmæssige centrum i Argentina. Der er to vigtige uddannelsesinstitutioner i landet: National Institute og University of Buenos Aires.

Hovedstaden blev forsøgt gentagne gange at blive overført til andre byer. Men hver af lovene vedrørende dette emne modtog forbud mod præsidenterne og forblev uden ratificering. I øjeblikket overvejer kongressen igen muligheden for at flytte hovedstaden.

Hovedproblemet i Buenos Aires er de fattigste kvartaler (slumkvarterer). Deres overbefolkning er forbundet med den konstante proces med indvandring af landboere til byen, såvel som strømmen af ​​indvandrere fra forskellige lande. På trods af myndighedernes indsats forbliver opgaven med at reducere densiteten i disse områder uløst.

Andre større byer i Argentina er: Cordoba (1,34 millioner), Rosario (1,24 millioner), Mendoza (885.000).

Argentina – helligdage og ture

Argentina har en kystlinje på 2,5 tusind kilometer. Under et mildt varmt klima blev strandrekreationen en favorit mulighed for fritidsaktiviteter for lokalbefolkningen og besøgende. Major udvej byer: Mar del Plata og Miramar. Der er hundredvis af hoteller i deres maritime zoner.

Til dykning i Argentina er der alle betingelser. Puerto Madryn er et underholdningscenter for fans af svømning under vandet med dykning. Byen ligger på øen Valdez. Dykdybden når 60 meter. Vandet er rent nok, synligheden er 15 meter. På dybden falder vandtemperaturen til +4 grader. Bunden ser frostigt ud. Denne effekt er skabt takket være hvide svampe, som her – en utrolig mængde.

Argentinske Andes fra maj til september mødes skiløbere. Den mest populære udvej er San Carlos de Bariloche, der ligger i Patagonia-regionen. Nedstigningen er udstyret med den bedste elevator i Sydamerika. Selv om sommeren er udvej ikke tomt. Søen med samme navn er et godt sted for fiskeri, og skovområderne omkring reservoiret er fulde af spil, for hvilket jagt er åbent.

Interesse for gæster er udflugter til vulkaner. Tronador (3554 m) er en uddødt vulkan. Det er attraktivt for klatrere, da det betragtes som en klassisk variant af klatreruter til topmødet.

I Argentina går de for at forbedre deres sundhed. Balneal Thermal Spa ligger ikke langt fra Kawahu, et skisportssted. Behandlingsgrundlaget er varme kilder, et gunstigt klima og ren luft.

For økoturisme er interessante nationalparkområder, uberørt af civilisationen. Den største af dem – Iguazu, Los Cadones, Fitzroy, El-Kokuna og mange andre.

Argentina – attraktioner

Naturattraktioner er de vigtigste ting, der tiltrækker turister til dette land. Men for at begynde bekendtskab med Argentina følger alt det samme fra hovedstaden, Buenos Aires. Der er mange pladser (Plaza de la Republika, Plaza del Congreso, Plaza Dorrego og andre). Antikvitetsforretninger har valgt disse dele af byen til at organisere handel. Her kan du købe antikviteter som souvenir.

Ubetinget interesse for gæsterne er byens ældste bygning – Cabildo Rådhus. Det huser et museum. Blandt andre berømte steder er “Pink House”, katolske kirker, præsidentpaladset.

Hvis du vil shoppe, så skal du gå til gaden Santa Fe, hvor koncentreret modebutikker. En masse barer og restauranter ligger i San Telmo-området.

Blandt de hundredvis af museer i byen er der helt sikkert dem, der ønsker at besøge uden at fejle. Populære museer:
• kunst,
• National,
• Kunstgalleri,
• Historiske og andre.

I en anden stor by – Cordoba er det berømte universitet i San Carlos. Og byens historiemuseum betragtes som det største og mest informative i hele landet.

Argentinas ubetingede naturlige værdi er Iguazu Falls. De befinder sig i samme park, på grænseregionen Paraguay, Argentina og Brasilien. Særligt smuk er kaskade, der består af 14 vandfald.

På øen Tierra del Fuego sendes udflugter for at få kendskab til områdets særegenheder. Under statens beskyttelse er den røde ræv, nordamerikanske bæver, guanaco, condor, skarver, gule billedgæs, der bor her.

Fra Tierra del Fuego arrangeres der regelmæssigt ture til Antarktis, til placeringen af ​​Argentinas militærbase.

Argentina – vejr (klima)

Den ekstreme nord for Argentina ligger i det tropiske klimaområde, den centrale del af landet er subtropiske, og syd er i den tempererede zone. Januar er årets varmeste måned. På dette tidspunkt i den nordlige del af landet er dagtemperaturerne omkring +33 grader. Hele året i nord Argentina er varmt. Selv om vinteren bliver det ikke koldere end +22 grader.

Centret er kendetegnet ved indikatorer på +26 om sommeren og +17 grader om vinteren. Og i syd om sommeren et gennemsnit på +15 grader om vinteren – op til -7.

Rejse til Argentina er bedst planlagt for perioden fra oktober til maj.

Vejret i Argentina nu:

Argentina - fritid, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kortArgentina - fritid, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

Argentina – køkken

Dannelsen af ​​den argentinske menu blev direkte påvirket af de folk, der udgør størstedelen af ​​landets indbyggere. De kommer fra europæiske lande. Derudover er motivet til peruansk, mexicansk, chilensk og brasiliansk mad sporet. Men spanske noter hersker stadig i form af madlavning.

Grillet kød er uden tvivl den mest populære og favorit mad. Argentina er verdens største leverandør af oksekød. “Asado” – oksekød ribben kogt i brand. Det blev opfundet af de lokale gaucho hyrder, der i gamle dage på en spyt over en ild brændte hele kødkroppe af kalve.

Stekt kød serveres med en piquant sauce – “simicurri”. Det er fremstillet af forskellige krydderier blandet med vand, sukker, eddike, olie og salt.

Og den bedste dessert er tærter “empanadas” med forskellige fyldstoffer. Blandt drikkevarer foretrækker argentinerne “mate” te. Det forbruges på ubestemt tid. Og argentinske røde vine er berømte over hele verden.

Argentina – interessante fakta

Lidenskabelig og sensuel tango kommer fra Argentina. Dette er en folkedans, der kom fra middelalderen. I dansen involverede to partnere – en mand og en kvinde. Et klart træk ved det var en klar rytme og kraft.

Tango blev hurtigt verdensberømt. Dette er en dans af gensidig kærlighed. Det er vigtigt at føle partneren i det, da mange bevægelser er komplette og øjeblikkelig improvisation.

Den mest euphoniske version af dansens oprindelse er organiseringen af ​​konkurrencen, som blev arrangeret af slumens indbyggere i stedet for blodige kampe.

I Buenos Aires er der et monument til denne dans. Skulpturens højde er 3,5 meter.

Argentina – Visabehandling

I 2009 blev der undertegnet en aftale mellem Argentina og Rusland om visumfri rejse af borgere. I 90 dage har russerne ret til at blive i Argentina uden visum. Et gentagelsesbesøg kan laves 180 dage efter hjemkomsten fra landet.

Argentina – Ambassade

Ambassaden i Argentina ligger i Moskva på Sadovoy-Triumfalnaya Street, hus 4/10. Tlf .: 232-99-92.

Kort over Argentina

Argentina - fritid, seværdigheder, vejr, køkken, ture, foto, kort

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: