8 dyreste turister på planeten

8 dyreste turister på planeten

Hvil i øst og vesteuropæiske lande kan nu råd til næsten alle. Efter at have akkumuleret en vis mængde i et arbejdsår, kan du have en god hvile med din familie på bredden af ​​Middelhavet eller Sortehavet, eller du kan bruge tid til at gennemgå verdensberømte landemærker. Der er dog et lille lag af meget velhavende mennesker, der har mulighed for at tilbringe en ferie med en hidtil uset skala. Her er alt afgjort af penge. I et vist omfang kan du organisere dig selv bare utrolig sådan tidsfordriv. Lad os blive bekendt med de otte dyreste ture på planeten.

Ubeboet ø

8 dyreste turister på planeten

På øen Musha Cay, som er en del af Bahamas, er der fem separate villaer, som kun kan lejes sammen. Således skal turister, der ønsker at slappe af i dette himmelske sted, leje en hel ø. Ifølge reglerne kan sammen med de midlertidige ejere af villaerne kun komme 23 gæster.

I tilfælde af at gæster er mindre end 12 personer, vil daglig hvile, herunder mad fra lokale kokke og dyr og eksklusiv alkohol, koste $ 37.5 tusind, og hvis der inviteres, vil der være 23 personer, derefter $ 50 tusind pr. Dag

For rekreation af velhavende mennesker på øen, der er trænere i tennis, golf og dykning, en spa, en bred vifte af underholdning for børn og så videre. Hvis gæsterne vil være noget ikke må gå glip af, så i løbet af dagen, de leverer alt det, de har lyst .

Rejser rundt om i verden

8 dyreste turister på planeten

Årligt går 18 mennesker på tur rundt om i verden. Hver af dem har en fornøjelse på 105 tusind dollars. I New York flyver disse heldige bord ombord på en storslået privat liner og i atten verdener i løbet af 26 dage. Under turen stopper de på elitehotellerne. Turen slutter med ankomsten i Miami.

Afrikansk safari

8 dyreste turister på planeten

Ifølge observationer bliver afrikansk safari hvert år mere og mere populært. Der er virksomheder, der tilbyder en safari til en pris på $ 30.000 pr. Person (gruppen kan ikke omfatte mere end 8 rejsende).

Turen inkluderer besøg i fem afrikanske lande, hvor man kan besøge deres nationalparker. Mærkeligt, med de sædvanlige safari-guider, advarer man ærligt, at det ikke er sandsynligt at møde alle de forventede dyr. Her kan du se næsten ethvert dyr.

Under rejsen bruger virksomhederne helikoptere og radar til at spore dyrernes bevægelser, hvilket giver en absolut garanti for, at du stadig vil kunne se en giraf eller en leopard.

Sea cruise

8 dyreste turister på planeten

En tur rundt i verden på en luksusfodret Queen Mary 2, der besætter 106 overnatninger, i en hytte for to koster 340 tusind dollars. Derudover vil du få et privat motionsrum, privat pool og personlig butler.

I tilfælde af at du går i inkognito rejser, vil du helt sikkert blive forsynet med: En nedstigning til kysten vil blive udført på en separat stige, og du kan også bruge din personlige båd.

En tur til de bedste steder af interesse i verden

8 dyreste turister på planeten

En nysgerrig toårig tur, der indebærer at besøge 157 lande med verdensberømte arkitektoniske monumenter. Budgettet pakken af ​​turen vil koste elskere af attraktioner 1,5 millioner dollar.

Hele sagen er kompliceret af, at mange af verdens skatte er spredt meget langt fra hinanden, og nogle er simpelthen placeret i farlige livssteder, for eksempel i zoner af militære konflikter. Arrangørerne lover dog at løse problemet med, hvordan man leverer utrættelige rejsende til jordens hotspots og hvordan man kan bringe dem uskadt derfra.

Flyver ind i rummet

8 dyreste turister på planeten

Flyvningen i rummet koster kun 100 tusind dollars. Sådanne penge skal betales for førflytning og muligheden for at være i det ydre rum i en time. Men hvis du af en eller anden grund ikke kan flyve, vil pengene ikke blive returneret til dig.

Culinary World Mecca Tour

8 dyreste turister på planeten

For kun 200 tusind dollars kan du besøge alle de bedste restauranter i verden. De fleste af dem er placeret i USA, England, Frankrig, Hong Kong og i nogle skandinaviske lande.

Aften med en Geisha

8 dyreste turister på planeten

$ 25 tusind vil være værd at en 10-dages tur i Japan. Under turen stopper du på de bedste hoteller og spiser på elite restauranter. Men det vigtigste er muligheden for at tilbringe tid med en geisha, der ikke kun kommunikerer med dig, men også holder en ægte te ceremoni.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: