15 interessante fakta om Ibiza

15 interessante fakta om Ibiza

Ibiza er en eksplosion af følelser, følelser og godt humør. Ibiza – det er alle farverne fra ungdomslivets palette. Svært at tro De følgende 15 fakta om Ibiza vil fjerne enhver tvivl.

1. Ibiza ligger i Middelhavet og er en del af staten Spanien. Denne kendsgerning er vigtig. Det betyder, at øen har et middelhavsklima med varme vintre (+15) og kølige somre (+30).

15 interessante fakta om Ibiza

2. Der er 5 store byer på øen Ibiza, hvor næsten 135.000 mennesker bor. Øens hovedstad er byen med samme navn.

15 interessante fakta om Ibiza

3. Det andet navn på Ibiza er Ibiza, med vægt på den anden “jeg”. Ibiza kaldes også øens administrative hovedstad, så hvis du bliver taget til Ibiza i Ibiza, vær ikke bange – det er stadig den samme ø.

4. Hvis du vil i Ibiza, kan du føle dig som en rigtig millionær: Lej en “Hummer”, som kører til klubberne eller endda en yacht.

5. Ibiza er hovedstaden i stilfuld ungdom. Tøj spiller på øen en stor rolle i den forstand, at der ikke er nogen begrænsninger. Derfor er kreative unge ramt af en række forskellige stilarter og outfits.

15 interessante fakta om Ibiza

6. På trods af at Ibiza er en lille ø, er infrastrukturen meget udviklet her. Så når som helst på dagen kan du nemt komme til en del af øen med bus til 2-3 euro eller med taxi til 30 euro.

7. Hvil på Ibiza er ikke billigt. Alt uden undtagelse starter drikkevarer (lige vand) fra 10 euro. Men mange klubber tilbyder gratis rejse til deres gæster. For eksempel for et selskab med mindst 4 personer, der købte billetter direkte på klubbenes kassekontor uden rabatter.

8. Ibiza er nok det mest romantiske sted at møde solnedgangen. Der er mange barer og restauranter på taget, hvor du kan nyde et fremragende køkken og se den fantastisk smukke solnedgang udsigt. Et af disse steder er Cafe del Mar eller L’Elephant. I Ibiza fremstiller de også den mest lækre pizza i verden i Davids Pizzeria.

9. I tillæg til fester tilbyder Ibiza mange andre former for rekreation. Casino, ikke ringere end Las Vegas, dykning, yacht trips, sejlsport, på kort, massage, vandland og mange andre underholdning.

10. “Skjulte” fester og steder. De siges at være steder for dem, der kender. I bjergene eller på øens strande er der betagende fester, som man normalt ikke kan komme forbi. Faktum er, at deres eksistens ikke annonceres, og at komme på en af ​​dem vil være en behagelig bonus. En rigtig fest-goer, uden at beklage hans fødder og tid, skal gå gennem Ibiza bjerge eller strande, og det er muligt, at han vil gå til en skør fest. Sådanne parter holdes i bjergene og på de “skjulte” strande.

15 interessante fakta om Ibiza

11. Attraktioner på øen. Denne Cova d’ES Culleram er en hule helligdom og et museum i Dalt Vila. Shopaholics kan ikke gå glip af Paseo-vara de-rey med mange butikker. Nyd den smukke udsigt på klippen på Es Vedra Rock 400 meter høj og den maleriske landsby Poblado De Balafia.