10 grunde til ikke at seychellerne

10 grunde til ikke at seychellerne

Seychellerne … Hvad trækker vores fantasi i første øjeblik, når du hører dette navn? Turkis hav, mousserende hvidt sand, blå skyløs himmel, kokospalmer bøjet ret til vandkanten og … sindsro.

Men det er bare en pålagt stereotype, et smukt billede af reklamen “Bounty” og brochurer på bryllupsrejse. Faktisk er Seychellerne langt fra at være et sådant paradis, som mange mennesker forestiller sig. De, der har boet der et stykke tid, ved, hvad det er muligt at ikke lide disse øer til.

  • Til den ekstraordinære høje omkostninger for lokalt liv. I Seychellerne er der ikke husdyr og næsten ingen landbrug, så de fleste af produkterne importeres udefra, og priserne i supermarkeder er meget højere end i Europa. I billige butikker er sortimentet meget begrænset, mange cottage cheese og kefir er ikke tilgængelige. Valget af frugt (undtagen lokale exotics) på markedet er også lille.
  • For komplikationer med lægehjælp. Kun et stats hospital med god udstyr er placeret i hovedstaden Victoria på øen Mahe. Samtidig er der få apoteker på øerne og et lille udvalg af lægemidler.
  • For det voksende niveau af kriminalitet. Den basale befolkning i Seychellerne lever meget dårligt, det seneste stofmisbrug har spredt sig. Seychellerne er dovne, ligesom at drikke, og derfor stjæler værdigenstande i hoteller og i hjemsted for velhavende udlændinge. Ofte er der tyverier på øde “vilde” strande, kan forsigtigt trække penge og kreditkort, forlader posen selv. Politiet arbejder meget formelt, der er praktisk taget ingen reel hjælp fra det.
  • Til den dårlige kvalitet af lokale varer og mangel på valg af husholdningsapparater. Derfor flyver mange til shopping i Dubai, Singapore eller Mauritius. Lokale souvenirs er meget dyre, og forhandlinger accepteres ikke.
  • For afbrydelser med vand. Der er dage, hvor det kun gives en time om dagen, du skal tage et bad og gøre alle husholdningsforhold. Dette skyldes det faktum, at der ikke er noget ferskvand i Seychellerne, og dens hovedkilde er regn. Forresten er det ikke tilrådeligt at drikke vand fra hanen.
  • Til den ubelejlige driftstilstand for lokale butikker. På arbejdsdage er de åbne fra 8 til 17 timer, og på lørdage fra 8 til 12 timer. Samtidig er frokosten fra 12 til 13 timer. På søndagen arbejder butikkerne ikke.
  • For mangel på normal service i mange hoteller til meget høje priser for ferie. Derfor er det ofte sagt, at naturen i Seychellerne svarer til 5 stjerner og service – kun tre.
  • For en lille mængde kulturelle underholdning og attraktioner. I hovedstaden i Seychellerne – Victoria – kan du se en mini kopi af Big Ben, et indisk tempel, besøge museum for naturhistorie, det er alle monumenter af kunst. Og fra underholdningen i nattelivet er der kun et par biografer, kasinoer og diskoteker i landlig stil, hvor rytmer af reggae og kreolsk musik lyder.
  • For mange allestedsnærværende gekkoer (firben lokale), der kan lide at klatre ind i huse og bungalows hoteller i jagten på madrester, raslende natten i skraldespanden.
  • Endelig for den øgede fugtighed og årstider af tropiske regner, på grund af hvilke mange ting, lædervarer og møbler lugter af meldug.

Tekst: Natalia Bochkareva

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 + = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: