Intohimo Divalle tai mikä on kiireinen Alla Pugacheva

Intohimo Divalle tai mikä on kiireinen Alla Pugacheva
Monet kiinnostuvat siitä, mitä Primadonna tekee nyt, koska hänellä on kaksi pientä lasta ja runsaasti yhteiskunnallista elämää! Ja se oli kiireinen, Alla Borisovna, käynnistää uuden suurhankkeen. Uusi koulu lasten esteettistä ja luovasta kehityksestä “Future Star” avattiin äskettäin Moskovassa. Keskuksen koulutusohjelma sisältää laulunopetuksen, koreografian perusteet, etiikan perusteet ja vieraiden kielten kurssien. Se on tämä joukko tieteenaloja, jotka näyttävät olevan järjestäjä, joka on erityisen tärkeä sekä ajallamme että ajan ulkopuolella. Koska oppilaat kutsutaan kaikille, kolmesta kuudentoista vuotiaaksi. Valmistunut kuuluisan “Star Factory”, hurmaava Irsen Kudikova ottaa kunniatohtorin johtaja. Ja koko opetusprosessi valvoo tietenkin varsin prima donna, varsinkin kun hänellä on runsaasti kokemusta lasten kanssa työskentelystä, ja tämä keskus on toinen projekti Alla Borisovnan johdolla. On myös mielenkiintoista, että ensimmäisen keskuksen oppilaiden kanssa on jo järjestetty kaksi konserttia, jotka osoittavat nuorten kykyjen kykyjä. Järjestäjät pitävät erittäin tärkeänä tällaisten tapahtumien järjestämistä, koska he eivät kehitä vain lapsia, vaan myös tuovat heille hauskaa ja avaavat mahdollisuuden puhua julkisesti. On myös tärkeää, että rakastavat vanhemmat voivat maistella lasten menestyksen hedelmiä ja kokea ylpeyden tunne jälkeläisille. Ensimmäinen konsertti järjestettiin Alla Dukhovan tunnetussa koulussa, ja toinen – Alla Borisovnan ja Maxim Galkinin talossa.

Koulun avajaisissa kokoontui paljon kuuluisia vieraita – paitsi, päivittäin Pugacheva itse avaa koulutuskeskuksia, mutta myös sellaisia ​​laajoja profiileja! Oli sellaisia ​​tähtiä kuin Boris Moiseev, Philip Kirkorov, Diana Gurtskaya, Yudashkinin pari, joka tunsi iloa Prima Donna -yhtyeen kanssa. Kuninkaan vaiheessa – Philip Kirkorov, kuten tavallista, oli alkuperäinen ja esitti Pugachevan epätavallisella lahjalla – nuoren taikurin Harry Potterin taikasauvalla. Ensimmäisen luovan keskuksen nuoret oppilaat eivät jättäneet tilaisuutta jälleen miellyttää kuuluisia vieraita ja juhlia konsertteja. Varsinkin äskettäin valmistetun ohjaajan Irsen Kudikovan – Andrei Nusinovin, joka nuoresta iästä huolimatta hyvin aikuisikään teki James Brownin “Minusta tuntuu hyvältä”.

Tähtikoulun koulutus maksaa jokaiselle kolmekymmentätuhatta ruplaa kuukaudessa. Tietenkään jokaisella perheellä ei ole varaa tällaiseen ilomiöön. Mutta mielenkiintoista on se, että Alla Borisovna ilmoitti mahdollisuudesta harkita vapaata koulutusta lapselle pienituloiselta perheeltä, kun kyseessä on ainutlaatuinen lahjakkuus ja oppilaan kova työ. Heidän lapsensa Harry ja Lisa, Alla on samanlaiset johtoon koulutusta sen keskellä esteettinen ja luovan kehityksen, jossa selitetään, että kauneuden taju kannattaa privevat lapsia varhaislapsuudessa – nimittäin kolmen vuoden ajan. Lisäksi hän lisäsi, että maailma ei pelasta kauneutta, kuten yleisesti uskotaan, nimittäin ystävällisyys ja hyvä maku.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 + = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: