Vladimir Yaglych kommenterede skilsmissen med Svetlana Khodchenkova

Vladimir Yaglych kommenterede skilsmissen med Svetlana Khodchenkova

Svetlana Khodchenkova og Vladimir Yaglych skilt fire år siden, men tal om skilsmisse af skuespillerne stadig ikke stoppe. Ifølge rygter var årsagen til sammenbruddet af parret Vladimirs jalousi, som provokerede ham til at skændes og endda slå sin kone op. Nogle troede på, at Yaglych ikke kunne overleve succesen med hans kones karriere, som på det tidspunkt fagligt var meget efterspurgt.

For nylig gav Vladimir et interview, hvor han placerede alle prikker over “jeg”. Яглыч har fortalt, at nu med ex-ægtefælle ikke kommunikerer, på trods af at de har en agent. Som svar på et spørgsmål om, hvorvidt Vladimir, der var gift med Khodchenkova, tillod sig muligheden for overfald, svarede Yaglych, at alt dette var inaktiv sladder og fiktion.

Nu er skuespillers hjerte fri, men han udelukker ikke muligheden for at genindtræde ægteskabet. Vil Vladimirs fremtidige kone være skuespillerinde eller ej, for ham er det ligegyldigt. Det vigtigste er at vælge selv “et par, der er dit hjerte”, siger Yaglych.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: