Lidenskab for Diva eller hvad er optaget Alla Pugacheva

Lidenskab for Diva eller hvad er optaget Alla Pugacheva
Mange er interesserede i hvad Primadonna gør nu, fordi hun har to små børn og et rigt socialt liv! Og det var travlt, Alla Borisovna, der lancerede et nyt stort projekt. Den nye skole af børns æstetisk-kreative udvikling “Future Star” blev for nylig åbnet i Moskva. Centrets uddannelsesprogram vil indeholde vokalundervisning, koreografi basics, grundlæggende etiske og kurser i fremmedsprog. Det er dette sæt af discipliner, der synes at være en arrangør, der er særligt relevant både for vores dage og uden for tiden. Som elever er inviteret til alle, i en alder fra tre til seksten. En kandidat fra den berømte “Star Factory”, charmerende Irsen Kudikova, vil tage æresposten som direktør. Og for at overvåge hele uddannelsesprocessen vil selvfølgelig den allerbedste donna, især da hun har en rig erfaring med at arbejde med børn, og dette center er det andet projekt under Alt Borisovnas retning. Det er også interessant, at der med deltagelse af elever fra det første center allerede er blevet afholdt to koncerter, der demonstrerer talenter af unge talenter. Arrangørerne anser det for meget vigtigt at holde sådanne arrangementer, da de ikke kun udvikler børn, men også bringer dem meget sjov og åbner mulighed for at tale offentligt. Det er også vigtigt, at kærlige forældre vil være i stand til at smage frugten af ​​børns succes og opleve en følelse af stolthed i afkom. Den første koncert fandt sted i den velkendte skole Alla Dukhova, og den anden – i huset til Alla Borisovna og Maxim Galkin.

Ved skolens indvielse kom en masse berømte gæster sammen – ikke kun hver dag åbner Pugacheva selv uddannelsescentre, men også så bredt profilerede! Der var sådanne stjerner som Boris Moiseev, Philip Kirkorov, Diana Gurtskaya, Yudashkins par, der delte glæde med Prima Donna. Konge af vores scene – Philip Kirkorov var som sædvanlig originale og præsenterede Pugacheva med en usædvanlig gave – den tryllekunstner af den unge tryllekunstner Harry Potter. Unge elever fra det første kreative center gik ikke glip af muligheden for endnu en gang at glæde de berømte gæster og lavede en festlig koncert. Særlig fremtrædende søn af den nytilrettede direktør Irsen Kudikova – Andrei Nusinov, som på trods af sin unge alder, meget voksen alder udførte hit James Brown “Jeg har det godt”.

Uddannelse i stjerneskolen vil koste alle på 39 millioner rubler om måneden. Selvfølgelig har ikke alle familier råd til en fornøjelse. Men det interessante faktum, at Alla annoncerede muligheden for overvejelser om gratis uddannelse for et barn fra en fattig familie, der er tale om et unikt talent og solid hårdt arbejde på den del af eleven. Deres børn Harry og Lisa, Alla intentioner er de samme bly på uddannelse i dens centrum æstetiske og kreative udvikling, der forklarer, at følelsen af ​​skønhed er værd privevat børn fra den tidlige barndom – nemlig, siden tre år. Og også tilføjet, at verden ikke vil blive frelst af skønhed, som det almindeligvis er troet, nemlig venlighed og god smag.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: