Jeg elsker dig … Som en ven.

Jeg elsker dig ... Som en ven.

Du bliver bekendt, begynder at kommunikere, som hinanden. Du har fælles temaer til samtale, fælles interesser, du bruger mere og mere tid med hinanden.

Senere lærer man hinanden tættere, begynder at dele dine hemmeligheder, taler om sår, om glæder, om oplevelser, sender hver dag sjove sms til hinanden. Du har dine egne vittigheder, som kun de to af dig forstår. Du opretter din egen verden, hvor du ikke kan lade andre end dig to.

Og så kommer det vigtigste øjeblik, hvor vi gør den vigtigste fejltagelse. Når vi begynder at forstå det ene venskab er det ikke nok. At dette ikke længere er simpelt sympati, men noget mere. Og at du vil have denne lille verden til at gøre mere. Du starter en ærlig samtale med ham, uden at vide, hvad han kan vende sig om – om han vil kæmpe tilbage, eller omvendt, vil du blive endnu lykkeligere end før. Og det ville være bedre, hvis han rebuffed. Men nej, du bevæger dig til en ny fase af relationerne. Den mest behagelige scene.

Du oplever nye følelser for hinanden. Sommerfugle i underlivet bliver levende, adrenalin fra blodet går ikke væk, et frosset smil glider ikke fra ansigtet. Sms-ki forårsager endnu flere smil, kun deres indhold er ikke latterligt, men sindssygt behageligt. Verden rundt ophører med at eksistere, du eksisterer kun for hinanden. Alt dette varer indtil det øjeblik, indtil det begynder at være noget seriøst. For ham, mere end seriøst. Han foreslår at gå videre til næste fase af forholdet. Og du forstår at dette skal gøres. Men du forstår at noget er forkert. Og hvad – er uklart. Hvor lavede du en fejl?

I lang tid analyserer du situationen, og du er overskygget. Alt, lige fra øjeblikkets kendskab, fejer for mine øjne. Hvert ord, hvert øjeblik. Og du finder svaret på hvert af dine spørgsmål. Du forstår det værste – du elskede altid ham som en ven. Og du kan ikke forestille dig livet med ham, for det er umuligt. Og du kan ikke lyve for ham, fordi du elsker ham meget. Nu skal vi gøre det mest smertefulde – fortælle ham. Fortæl ham denne forfærdelige sætning: “Jeg elsker dig som en ven”, bryde sit hjerte, ødelæg alt, der skete, ødelæg denne lille verden, som du skabte sammen. Gør dig klar med ånden, og … Tal.

Det er alt! Lyserøde briller faldt til fødderne. Gardinet er nede. Og du står i det lyse lys af søgelygter på et tomt stadium, hvor indtil for nylig var der et farverigt spil af dine fantasier, hvor du spillede hovedrolle. Du står og kigger ind i den tomme hal, hvor kun en tilskuer er dig selv. Og i øjeblikket indser du, at du tabte dette spil med dig selv. Du tabte det, da du gik all-in, væddemål på venskab og kærlighed, og i sidste ende tabte begge. Der er et højt slag på søgelysene igen, og alt du skal gøre er at forlade denne scene, fordi det bliver bedre.

En uge senere, en måneds stilhed, begynder du at håbe, at alt roede og døde. At han accepterede det. Og nu er det kun for at overleve dit tab. Det vigtigste er, at det ville være lettere for ham. Men pludselig kommer SMS’en, hvor han er interesseret – har du skiftet mening? .. Og i det øjeblik forstår du, at intet er ændret. Hvad gør der stadig ondt på ham, at han stadig tænker på dig og håber …
Og sluge en bitter klump i halsen, du svarer tørt “Nej”.

Tænk hundrede gange før du dræber et venskab for kærlighedens skyld. Gør ikke sådanne fejl, for ikke at tabe kære mennesker. Vær venner, bare vær venner.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: