Kager med kondenseret mælk – de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en kage med kondenseret mælk korrekt og velsmagende.

Kager med kondenseret mælk - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en kage med kondenseret mælk korrekt og velsmagende.

Kage med kondenseret mælk – generelle principper og metoder til forberedelse

Alle kender og elsker kondenseret mælk fra barndommen. Dens lækre smag er i stand til at lyse op noget konfekt (og ikke kun) produkt. Husk, hvordan vi som barn har tygget op vores yndlingsstikker med fritters, pandekager eller simpelthen med te. Selv nu, mange år senere, fortsætter vi med at hylde repræsentanten for den søde verden, omend ikke i ren form (og nogen i renheden).

Kondenseret mælk vil altid inspirere konditorer til nye opfindelser, fordi det er universal og kombineres med næsten enhver ingrediens, hvilket giver skålen en rigtig unik smag. Tilsætning af kondenseret mælk til kager, dej eller fløde er et meget kompetent og vellykket træk. Antallet af sådanne opskrifter er imponerende – der er hundreder, måske tusindvis. Mange kendte og populære kager omfatter kondenseret mælk. Og hvor mange “fødte” analoger – bare ikke finde det!

Men det skal huskes, at som en creme til brug af en ren kondenseret mælk er noget problematisk, så ofte blandes eller piskes med en blød konsistens af smør. Custard lavet med denne enkle opskrift er universel og bruges i madlavning oftest. Det skal også bemærkes, at den cremede cremefortykkede creme skal imprægneres et par timer før servering på bordet, mindst 6 eller bedre om 24 timer.

Kager med kondenseret mælk kan fremstilles af enhver form for kage – i alle tilfælde vil resultatet blive lækkert. Forresten, når vi taler om kager, foretager vi straks en reservation – dejen til dem bør ikke være for sød, ellers risikerer du at blive for krøllet kage ved udgangen.

Kage med kondenseret mælk – fremstilling af produkter

Hvad er nødvendigt at have på lager til fremstilling af sådanne kager? Naturligvis er det i første omgang kondenseret mælk. Kulinariske eksperter råder os til at bruge kvaliteter svarende til GOST: Extra, Alekseevskoe, Mejeriprodukter mv.

En anden vigtig ingrediens er premiummel, som skal sigtes. Hvis der er kakao i kageopskriften, siver vi melet sammen med pulveret. Derudover skal vi have brug for sukker, smør (fløde margarine) og æg. Og så – tilfældet med opskriften.

Kage med kondenseret mælk – de bedste opskrifter

Opskrift 1: Raffaello kondenseret mælkekage

Kager med kondenseret mælk - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en kage med kondenseret mælk korrekt og velsmagende.

Rafaello … godteri af kærlighed, ømhed og inspiration. Den unikke smag og aroma af en smuk lækkerhed er simpelthen umulig at ignorere! Alle de ingredienser, der udgør candy, er så perfekt matchede, at når du smager dem, vil du elske den lækre smag for evigt. “Royal” slik er en meget dyr fornøjelse, som ikke alle har råd til. Men alle kan forsøge at genskabe smagen af ​​denne fantastiske, fløjlsøde sødme. Raffaello kage er en kæmpe analog af populære slik. Vi vil nu dele det med dig.

ingredienser:

– 100 gr. skiver (kan være hele) mandel
– 400 gr. kondenseret mælk
– 400 gr. kokosmælk
– vanillin – 1 pose
– 250 gr. olieagtig creme
– 120 gr. smør
– 50-70 gr. sukker (efter smag)
– mel 100 gr.
– 3 skeer mandellikør (eller kokosnød)
– kokosnød barbering 100-150 gr.
– abrikos konfiture 2 spsk. loger.
– 30 gr. gelatine (øjeblikkelig)

Fremstillingsmetode:

1. Almond nødder er let stegte uden olie i stegepande. I en skål blandes kokosmælk med kondenseret mælk og vanille. Vi hæver gelatinen i henhold til instruktionerne og hæld det i den kondenserede blanding under konstant omrøring. Vi fjerner til køleskabet i 10-20 minutter.

2. Lav dejen: Bland den knuste olie, sukker, spiritus. 50 gram kokoschips. Alle blandede, gradvist hælde mel. Knæ ikke dejen, men fjern den straks i køleskabet i en halv time.

3. Pisk fløden til et vedvarende skum, og send dem forsigtigt til kokoskrem, hæld derude og ristede mandler. Vi rør forsigtigt med en fleksibel aureole, så fløden ikke afregner. Den resulterende storslåede creme hældes i et køkkentøj dækket med madfilm, halvkugleformet og afsendt i kulden i 2-6 timer.

4. Vi fjerner dejen og ruller den ud med et tyndt rundlag (dens diameter skal svare til diameteren af ​​de retter, hvor vores creme er opbevaret). Hvis det ikke virker præcist, fortvivl ikke. Denne fejl kan derefter korrigeres ved at skære kagernes kanter. Vi sætter denne kiks i ovnen (200 grader) i 15-20 minutter. Klar til at afkøle kagen.

5. Sæt kagen på toppen af ​​den frosne fløde. Derefter drejes tallerkenen med frosset fløde i en flad plade. Således vil kagen være under, og cremen i form af højre halvcirkel vil være på toppen. Kiksens kanter trimmes om nødvendigt. Vi dækker overfladen af ​​kagen med confiture og drys det rigeligt med kokosnødspåner. Gourmet dessert er klar! God fornøjelse!

Opskrift 2: Kage med kondenseret mælk “Biscuit”

Kager med kondenseret mælk - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en kage med kondenseret mælk korrekt og velsmagende.

Kiks, kogt på kondenseret mælk, er noget anderledes end det sædvanlige. Det viser sig at være mere blid, frodig og simpelthen smelter i munden. Vores mål er at “bygge” en smuk, kiks og puff kage. Det er værd at prøve at evaluere!

ingredienser:

– 4 æg
– 200 gr. kondenseret mælk
– 100 gr. sukkerpulver (sand)
– en og en halv stak. mel
– te kasser. bagepulver
– knivspids salt (valgfrit)
– en valmue ske
– bær sirup – halv kop
– vand – en halv kop
– sukker – polstakana
– spåner fra hvid chokolade “antenne”

Til fløde:

– 50 gr. blød vask. olier
– 2 bord. skefuld kondenseret mælk
– 100 gr. creme creme (tyk)
– sukker – 0,5 kopper

Fremstillingsmetode:

1. Først lav 2 typer creme, så de bliver infunderet i køleskabet. For at gøre dette, i en skål, pisk surt creme (nødvendigvis tæt) med sukker, og i den anden, vis den kondenserede mælk og blødt smør til glat. Begge cremer sættes i køleskabet.

2. Lad os lave testen og kagerne. Vi slår æg og tilføjer gradvis sukker og bagepulver i dem. Efter dannelsen af ​​skum blandes blandingen med kondenseret mælk og visp igen. Vi begynder at hælde i dele af mel, ælte dej. Hvis du nøje følger opskriften, skal dejen vise sig at være flydende. Hæld det straks på en stor rektangulær bageplade. Halv dejen (allerede på en bageplade) sprøjtes jævnt med valmuefrø. Vi sender det til ovnen og bages ved 200 grader i ti minutter.

3. Klar kiks lidt afkølet og skåret i 4 rektangulære stykker, således at 2 kiks var med valmuefrø, 2 – uden det. Vi forbereder imprægnering fra bær (frugt) sirup, vand og sukkerpulver. Korker uden valmue gennemblødt i opløsning, resten – rør ikke.

4. Vi tager den afkølede creme ud og tilsæt kagen på en stor flad skål som følger:

– Bundkage, imprægneret med sirup, uden valmueolie creme creme
– Den anden kage med valmuefrø er cremet kondenseret creme
– Den tredje kage, imprægneret, ingen valmue + sur creme
– Den øverste kage med valmuefrø er cremet og kondenseret creme.

Så vores mesterværk, så simpelt, men overraskende velsmagende, klar. Stænk det på toppen med chokoladechips og tjen til bordet.

Opskrift 3: Kage med kondenseret mælk “Honning”

Kager med kondenseret mælk - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en kage med kondenseret mælk korrekt og velsmagende.

Kagen er “stjernen” af ferien. Ingen højtidelig begivenhed kan ikke undvære dette konfekture mesterværk. Vores næste kage på udgangen er meget velsmagende, rig og snehvid, og på toppen kan du drysse jordnødder efter ønske. Skal vi fortsætte?

ingredienser:

– et glas sukker
– to æg
– honning – 2 bord. loger.
– 25 gr. smør
– hydreret sodavand
– to og en halv stakke. mel
– 150 gr. kondenseret mælk
– smør til fløde 350 gr.
– 3 dråber aromatisk essens
– vanilje
– barbering kokosnød 60-70 gr.
– 100 gr. jordnødder
– færdiglavet flødeskum

Fremstillingsmetode:

1. Den første ting – en dej. Razirayem æg med sukker, hvid, tilsæt honning, blommer. olie. Vi lægger på ilden, koges, omrøres konstant og fjernes fra pladen. Spred teen l. sodavand, slagte eddike. Vi afkøler massen og tilføjer mel til det i satser. Knead dejen (ikke raspingly). Opdele det i 6 dele og bage 6 runde kager til klar.

2. Forbered cremen. For at gøre dette skal du blande smør og kondenseret mælk og slå ingredienserne sammen med en blander, indtil skummet er tykt. Dernæst tilføj vanilje og essens og slå igen lidt.

3. Kølede kager let trimme på kanten, hvis det er nødvendigt (de skal alle have samme størrelse). Den første kage smøres med en creme, vi spredes på det hele den efterfølgende, også rigeligt smøre en creme. Vi arbejder siderne, så der ikke er huller. Stænk kagen (også fra siderne) med kokosspåner. Vi pynter toppen med flødeskum og om ønsket stegte jordnødder. Vi fjerner desserten i kulden i et par timer og spiser. Fremragende humør er garanteret!

Opskrift 4: Kage med kondenseret mælk “Tenderness”

Kager med kondenseret mælk - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en kage med kondenseret mælk korrekt og velsmagende.

En multikomponent lyse og farverige kage vil være et perfekt supplement til enhver ferie, især til et barns. Tross alt elsker børn mest kontrast i konfekture. Højdepunktet i kagen er en kombination af sand og bezje kager, tilberedt på en gang suppleret med en creme baseret på kondenseret mælk og “farverige” ingredienser.

ingredienser:

– halv kop sukker
– 200 gr. afløb. olie (til dej)
– 6 æg
– te kasser. sodavand
– 430 gr. mel
– en og en halv stak. pulveriseret sukker
– en dåse kondenseret mælk (eller bedre kondenseret fløde)
– 1 spsk. loger. stivelse
– 100 gr. marmelade fra krusebær eller syltetøj fra kiwi
– 200 gr. afløb. olier (til fløde)
– ristet hasselnød 50 gr.

Fremstillingsmetode:

1. Snør æggeblommer (smid ikke proteinerne) med sukker, tilsæt smør, sodavand til blandingen. Rør og hæld i melet. Knead dejen og læg den i køleskabet. Dernæst, slå de hvide og drys gradvist sukkerpulver. Du skal få en tyk meringue. I det tilføjer vi stivelse, igen vi ryster. Vi fjerner dejen fra køleskabet, ruller ud 2 identiske rektangulære kager fra den. Vi lægger dem på et bageplade, ovenfra smager vi jævnt med syltetøj eller syltetøj fra kiwi. Det øverste lag er planeret med meringue. Stænk alle hasselnødder og send den til ovnen (temperatur – 160 grader) og bages i 40-50 minutter.

2. Medens basen til kagen er bagt, skal du forberede cremen. Vi slog den kondenserede mælk eller fløde med det bløde smør og send dem i kulden, indtil det er nødvendigt at bruge dem.

3. Når kagerne er bagt, tager vi dem ud og lader dem køle ned. Derefter lægges den første kage på en bakke, tag kremmen ud og smør kagen rigeligt (hele fløden skal gå væk). Vi dækker toppen med den anden kage og sender kagen “Tenderness” til køleskabet i 5-8 timer. Lækre produkt til børnenes ferie er klar!

Opskrift 5: Kage med kondenseret mælk “Sand”

Enkel, simpel kage i forberedelsen. Det bliver dog ikke mindre velsmagende og attraktivt fra dette. Efter alt, dessert med kogt kondenseret mælk (som vi vil bruge) er simpelthen pr. Definition ikke usmageligt.

ingredienser:

– tre glas mel
– tre æggeblommer
– 250 gr. afløb. smør (eller fløde margarine)
– en stak. sukker
– en halv teskefuld soda, slagtet i citronsaft
– kanel og vanillin (efter smag)
– en dåse kogt kondenseret mælk (fløde)
– 200 gr. smør (på fløde)

Fremstillingsmetode:

1. Smør smørret med sukker, æggeblommer og hydreret sodavand, hvidvask. Stænk gradvist den foreskrevne mængde mel og start dejen (ikke for groft). Derefter opdele det i fire dele, som vi renser i kulden i 20-40 minutter.

2. Mens dejen afkøles, tilbered cremen. Vi slog kondenseret mælk (kogt) med podtoplennym smør eller olie og vanilinum til et stejlt storslået skum. Her er i princippet det hele.

3. Vi tager fire stykker dej fra køleskabet og ruller ud fire runde lag af dem. Forvarm ovnen til 230-250 grader, og send kagerne der i 12-16 minutter. Cool og begynd at danne en kage.

4. Kølede kager trimmet fra kanterne og stable dem oven på hinanden, rigeligt promazyvaya creme hver. Så igen smeder vi kagen og drys den med knuste skiver fra kagerne. Vi fjerner desserten i køleskabet i mindst 2 timer, hvorefter vi laver te og nyder “genial enkelhed”.

Opskrift 6: Kage med kondenseret mælk “Isberg” (uden bagning)

Nogle gange har du ikke lyst til at stå ved en varm plade, især om sommeren, og lave bagningskager, men du vil prøve noget som dette – uhyre. Der er et stort antal kager, der ikke behøver bagning og er simpelthen smukke. Lad mig introducere en af ​​disse opskrifter – isbjerget kagen.

ingredienser:

– en dåse kondenseret mælk
– 90 gr. sukker
– 500 gr. fedt cottage cheese
– bær-frugtblanding (jordbær, bananer, ferskner osv.)
– porøs hvid chokolade

Fremstillingsmetode:

1. Hytteost (altid fed, ikke tør og frisk) visp med 90 gr. sukker. Slog grundigt, så ikke en enkeltkrystalrester af sukker, ikke et enkeltkorn med hytteost.

2. I en separat skål, visp lidt. Bland derefter forsigtigt med kondenseret mælk og cottage cheese masse og igen alle med en blander. Derefter lægges halvdelen af ​​blandingen i formen, læg oven på et lag skiver og frugter og dækker den resterende ostemassefortykkede base. Ovenfra dekorere desserten med ristet hvid chokolade og fjern den i kulden før størkning. Vi får det og spiser det. Nyd din appetit!

Kage med kondenseret mælk – nyttige råd fra erfarne kokke

Alle ingredienser før tilberedning, herunder kondenseret mælk, skal tidligere opnås fra køleskabet og loves at opvarme til stuetemperatur. Dette er den eneste måde at sikre den perfekte kvalitet på kagen.

Enhver kage med kondenseret mælk vil vise sig meget attraktiv og appetitvækkende, hvis du dækker det med en creme kondenseret mælk. Også ved hjælp af en konditorsprøjte kan du “male” dekorative elementer på dessertoverfladen. Som regel er cremen plastisk og holder godt i enhver form.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 − = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: