Boller på vandet – økonomiske og lækre kager. Udvælgelse af de bedste opskrifter af boller på vand: magert, honning, chokolade og fyld

Boller på vandet - økonomiske og lækre kager. Udvælgelse af de bedste opskrifter af boller på vand: magert, honning, chokolade og fyld

Hvis du ikke har mælk og vil lave boller, er det okay, de er ikke mindre lækre på vandet.

Boller på vandet – de grundlæggende principper for madlavning

Boller på vandet er særligt relevante i posten. Selv i denne periode vil du forkæle din duftende bagning med dine slægtninge. Dejen på vandet er frodig. Knæ det kan være på almindeligt vand eller mineral.

For at gøre bagningen blød, tilsættes dejen med vegetabilsk eller flødefedt.

Det varme vand opløste gær, tilsæt derefter de resterende ingredienser ifølge recepten og lidt efter lidt podsypaya mel, æltet den bløde elastiske dej.

Dejen er dækket og efterladt i varmen, så den stiger godt. Det er tilrådeligt for denne tid at ælte det et par gange.

Fra den færdige dej dannes boller og efterlades til bevis. Boller kan tilberedes med rosiner, kanel, syltetøj eller nødder.

For at få en skarp, under bagning spray over bagevand. Hvis boller ikke er magre, kan de smøres med æg eller mælk.

Opskrift 1. Post boller på vandet

Ingredienserne

hurtigvirkende gær – 40 g;

drikkevand – 370 ml;

hvidt mel – 600 g;

solsikkeolie – 150 ml;

salt – 20 g;

granuleret sukker – 100 g.

Fremstillingsmetode

1. Vand lidt opvarmet og hældt i dybe retter. Hæld gæren ind i den og bland den, indtil den er helt opløst. Solim, hæld sukker og bland i en del blød dej. Hæld nu i vegetabilsk olie og fortsæt med at blande, indtil dejen absorberer al olie.

2. Sæt dejen i en dyb skål og lad den stå i varmen i et par timer og dække det med et håndklæde. Hver halv time taler vi.

3. Dejen er opdelt i de samme små dele, og vi laver boller af vilkårlig form. Spred på olieret deco og stå i en halv time. Sæt i ovnen og bages 20 minutter ved 180 ° C. Efter ti minutter, tag ud og drys med vand.

Opskrift 2. Honningboller på vandet

Ingredienserne

gær – 10 g;

fint salt – 15 g;

kogt vand – 290 ml;

Solsikkeolie – 20 ml;

mel – 550 g;

honning naturlig – 50 g.

Fremstillingsmetode

1. Hæld halvdelen af ​​hele volumen varmt vand i en skål, tilsæt gær og en tredjedel af melet. Rør og lad svampen stå i varmen, indtil der er en skumhætte på overfladen.

2. I det resterende vand opløser vi naturlig honning, tilsæt vegetabilsk olie, salt og mel til den resulterende sirup. Bland alle spatlerne til homogenitet.

3. Blanding af honning og mel tilsættes dejen og ælte dejen og gradvist hælder melet.

4. Lad dejen være dækket med et håndklæde i 25 minutter på et varmt sted. Så vi knæder, opdeler i små dele og danner boller af vilkårlig form. Vi spred dem på en bageplade og smør overfladen med honning. Vi laver en halv time i ovnen. Vi bage 180 grader. Vi dækker det bagte wienerbrød med et håndklæde og afkøler det til en varm tilstand.

Opskrift 3. Boller på vand med kanel

Ingredienserne

to stakke. varmt vand

bordsalt;

fem stakke. hvidt mel

magert olie;

stable. granuleret sukker;

15 gram kanel;

30 g gærpresset.

Fremstillingsmetode

1. Opløs gæren i varmt vand. Salt og hæld det sigtede mel og ælt den elastiske tætte dej.

2. En fjerdedel af et glas sukker opløses i samme mængde varmt vand. Rør det resterende sukker med kanel.

3. Rull ud dejen kage, tykkelsen af ​​en centimeter. Damp det med vand og drys med en blanding af kanel og sukker. Rul kagen i en rulle, luk fyldet på alle sider med en dej.

4. Skær rullen i små skiver. Læg dem på et bageplade og klist det sammen med bagepapir. Lad dem være i en halv time på et varmt sted. Hver burger med sukkervand.

5. Send til en forvarmet ovn og bages i en kvart time ved 210 ° C.

Opskrift 4. Citronboller på vandet

Ingredienserne

vanilje essens – 10 g;

varmt vand – 300 ml;

gær – 20 g;

revet citronskind – 30 g;

mel – 700 g;

fedtsyre creme – 50 g;

salt;

tre store æg;

granuleret sukker – 120 g;

fløde eller vegetabilsk fedt – 80 g.

Fremstillingsmetode

1. Spild gæren med en lille mængde mel. Fortynd med varmt vand, indtil der opnås en ensartet ensartet konsistens. Dæk og slip.

2. Pisk æg i en separat skål, indtil volumenet øges. Tilsæt creme fraiche, vanilje essens og andre ingredienser til ægblandingen, rør omhyggeligt med en spatel.

3. Sæt skeen i æggeblandingen og bland den til glat. Hæld i en lille del af melet og ælt den bløde elastiske dej. Dæk det med et rent håndklæde og lad det gå op, husk at fordoble.

4. Sæt dejen i små stykker. Udform hverandre boller og læg dem på en olieret bageplade. Smør med vand, som opløses sukker og lidt citronsaft. Efterlad bevis. Send det derefter til ovnen i 20 minutter. Bag ved 180 grader.

Opskrift 5. Boller på vand med kogt kondenseret mælk

Ingredienserne

varmt vand – 200 ml;

hele kondenseret mælk – en dåse;

to æg;

æggeblomme;

afløb. olie – 100 g;

solsikkeolie;

tør gær – st.lozhka;

Hvede mel.

Fremstillingsmetode

1. Opløs gæren i varmt vand. Sæt lidt vand og sukker. Rør til homogen. Dæk og lad være i en halv time i varmen.

2. Kyllingæg i en separat skål med sukker og vanillin. Smelt smørret i en mikrobølgeovn. Pisk æg og tilsæt olien i bryg, rør rundt og gradvist podsypaya sigtet mel, ælt den stramme blød dej. Dæk det med et håndklæde og lad det gå en halvanden time.

3. Sænk beholderen kondenseret mælk i en kasserolle vand. Kog, vrid ilden og kog i en halvanden time. Derefter afkøles i koldt vand. Du kan bruge og kogte kogt kondenseret mælk.

4. Delt dejen i tre dele. Hver ruller ind i pølse og skærer den i stykker. Rul hver til en oval kage. Åbn krukken med kondenseret mælk.

5. Sæt lidt kondenseret mælk i et stykke kage. På den modsatte kant laves langsgående snit og rulles ind i en rulle. Læg boller på et olieret bageplade.

6. Snør æggeblomme med en visp og smør dem med boller. Lad dem stå i 20 minutter og lad op. Sæt i en forvarmet ovn til 180 ° C og bages i en halv time, indtil der dannes en skorpe.

Opskrift 6. Chokoladeboller på vandet

Ingredienserne

gær – 15 g;

bordsalt;

vanillin – 6 g;

citronsyre – 12 g;

granuleret sukker – 85 g;

raffineret olie – 20 ml;

sort chokolade – 120 g;

æg;

naturlig honning – 40 g;

varmt vand – 250 ml.

Fremstillingsmetode

1. Gnid en skefuld sukker med gær. Hæld lidt varmt vand. Rør og lad det gå, indtil der opstår et skum på overfladen.

2. Det resterende vand hældes i gryden. Tilføj det honning, sukker og brudte stykker chokolade. Vi sætter en svag brand på og koges konstant, indtil blandingen bliver homogen. Fjern fra varme, afkøling og tilsæt resten af ​​ingredienserne

3. Bland chokoladeblandingen med kaustik, bland. Hæld lidt mel og begynde at elske en stram dej først med en ske og derefter med dine hænder. Placer det i en dyb skål, dække med et håndklæde og lad det gå et par timer. I løbet af denne tid oboznite et par gange.

4. Del dejen i stykker, lav runde boller og læg dem på den olierede deco. Lad i en halv time og bages i 20 minutter ved 180 ° C.

Opskrift 7. Boller på mineralvand

Ingredienserne

presset gær – 100 g;

hvidt mel – 1 kg 200 g;

varmt vand – 130 ml;

mineralvand – liter;

granulat – 240 g;

to æg;

salt er fint – 10 g.

Fremstillingsmetode

1. I varmt, almindeligt vand tilsættes gær, salt og granulat. Vi blander det med en træspatel og lader det stå i ti minutter for gæren til at begynde at “arbejde”.

2. Smør ægpisken og spred den i skeen. Vi hælder i mineralvand. Sigt mel over skålen direkte til bryg, og begynde at ælte dejen, først med en ske, og derefter hans hænder.

3. Sæt en stor krukke vand på ilden. Så snart det bliver varmt, fjern det fra pladen. Vi installerer på den en beholder med en test, så vandet ikke rører det. Vi dækker ovenfra med et rent håndklæde og lad os gå op.

4. Fra testen lav små boller. Vi lægger dem på olierede deco og efterlader bevis. Bages ved 180 ° C i 20 minutter.

Boller på vandet – tips og tricks

Vand kan erstattes med æblejuice.

Sæt de færdige boller i en plastikpose, så de forbliver bløde i længere tid.

I dejen kan du tilføje rosiner eller skivede tørrede abrikoser.

Du kan erstatte sukker med ahornsirup eller honning.

At bage viste sig frodige og bløde, skal du sørge for at lade bollerne stå i en halv time til bevis.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: