Naisten mielipide: ohut urheilullinen miehet ovat parempia kuin puhlyakov

Naisten mielipide: ohut urheilullinen miehet ovat parempia kuin puhlyakov

Miehet ovat vähemmän kuin naiset huolehtivat niiden ulkonäöstä, myös kuvasta. Ilmeisesti he ajattelevat, että he pystyvät miellyttämään missä tahansa muodossa. Portal “Women’s Opinion” päätti selvittää, mitkä miehet ruumiinrakenne houkuttelevat enemmän edustajia kauniin puoliskon ihmiskunnan.

Tässä numerossa ei käytännössä ole erimielisyyksiä, ja 75% venäläisistä vastasi, että he pitävät miellyttävistä miehistä, joilla on urheilukuva: älykäs, vähäinen, kohtalaisen lihaksikas. Erityistä huomiota kiinnitettiin voimakkaan puolen venäläisten edustajien kasvuun, joka on olennainen osa kokonaisuutta. Tutkimuksessa kävi ilmi, että naiset miehet miehet ovat keskimääräistä suuremmat ja vähäiset rasva-aineet. Muuten, mielipide siitä, että naiset suosivat pumpattuja miehiä – ei vahvistettu. “Rakastan, kun mies on kevyt, ei lihava, mutta ei ohut. Kaikki lihakset ovat täydellisesti piirrettyjä: käsivarret, paina, rintalihakset – ainakin tutkia anatomiaa “, selitti naiset, mutta lisäsi, että liiallinen lihas usein karkottaa eikä houkuttele. Miehet, joilla on kehonrakentajien ulkonäkö, jopa pelkäävät naisia.

Loput 25% uskoivat, ettei kukaan ollut rakkaampi kuin tiheät miehet. Näille naisille myös miespuolinen kasvu ei ollut viimeinen arvo, ja sitä pidettiin ihanteellisena, jos se oli keskimääräistä suurempi. “Pidän korkeasta, tiheästä ruumiinosasta, mutta ei rasvaa, miehet”, hyvät jakavat mielipiteensä. Yleinen mielipide voidaan ilmaista näissä sanoissa: “Rakastan korkeaa ja tiheää. Ihmisen pitäisi olla terve, mutta ei rasvaa, tietenkin, kaikki kohtuudella. “

Kaikkien muiden miesten tavoin myös venäläiset kaunot eivät epäröineet ilmaista omia, naisten mielipiteitä: “Pienet, pehmeät ja raskaat – kaikki asumattomalla saarella, anna heidän rakastua itsensä kanssa.” Täällä niin. Turhaan meidän miehet eivät seuraa heidän lukunsa.

Johtopäätös ehdottaa itselleen: miehelle, parempia käsipainot käsiin kuin TV: n eteen olutta.

Kyselyyn osallistui 3190 henkilöä. Ikä 20-45 vuotta. 117 Venäjän kaupungista.

Naisten mielipide: ohut urheilullinen miehet ovat parempia kuin puhlyakov

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 84 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: