Kambodža – levätä, nähtävyyksiä, säätä, ruokaa, retkiä, kuva, kartta

Kambodža - levätä, nähtävyyksiä, säätä, ruokaa, retkiä, kuva, kartta

Kuningaskunta Kambodza sijaitsee Indokinan saarella. Länsipuolella valtio rajoittuu Thaimaan kanssa, pohjoisessa naapurit ovat Laos ja itä – Vietnam. Tämä Kaakkois-Aasian maa pestään Thaimaanlahden vesillä. Kambodžan kokonaispinta-ala on 181 tuhatta neliökilometriä.

Maan tärkein vesiväylä on Mekong-joki. Kambodžan kuningaskunnan väkiluku on 12 miljoonaa ihmistä, joista 95 prosenttia on etnisiä Khmerejä, 4 prosenttia kiinalaisia ​​ja 1 prosenttia vietnamilaisia. Maan virallinen kieli on khmer, ja myös englantia ja ranskaa käytetään. Maan uskonnollinen suunta on buddhalaisuus (95% väestöstä), ja myös muslimit ja katoliset asuvat Kambodžassa. Kambodžan valtion järjestelmä on perustuslaillinen monarkia. Rahayksikkö on riel.

Kambodža – pääkaupunki ja suurimmat kaupungit

Kambodžan kuningaskunnan pääkaupunki on Phnom Penh, jossa asuu jopa miljoona ihmistä. Tämä kaupunki oli Ranskan siirtomaa-Aasian kaunein kaupunki.
Phnom Penh on maan suurin kaupunki, kun se kulkee: – Angkor
– Sihanoukville
– Siem Reap.

Kambodža – lomat ja matkat

Kambodžan kuningaskunta on viime vuosina kehittänyt melko nopeasti matkailualan infrastruktuuria. Maa on syntynyt vuosikymmenestä pitkästä sodasta ja eristyneisyydestä, ja nykyaikainen Kambodžasta on tulossa yhä houkuttelevampi matkailijoiden maa. Valtakunta ei ole nyt lisätty Vietnamin ja Thaimaan retkiohjelmaan, vaan siitä on tullut itsenäinen matkailukohde.

Kambodžan suurin merenrantapaikka on Sihanoukville, joka sijaitsee Thaimaanlahden niemimaalla. Tämä lomakeskus on kuuluisa hiekkarannoistaan, joita ympäröivät ylelliset palmupuut. Thaimaanlahden lämpimät vedet, valkoiset hiekkarannat, uudet modernit hotellit ja rantabungalowset houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Lomakeskus tarjoaa runsaasti järjestetty beach ja monenlaisia ​​vapaa-ajanviettomahdollisuuksia: uinti, vesihiihtoa, sukellusta, kalastusta … Useimmat rannat sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa. Mutta Sihanoukvillessä on myös lähes asumattomia paikkoja syrjäytyneiden lepoajan ihailijoille.

Resort Battambang on Kambodžan toiseksi suurin kaupunki, eikä se ole vain levähdyspaikka, vaan myös erittäin mielenkiintoinen matkailijoille, joilla on hyvin säilyneet siirtomaa-talot.

Resort Kep oli Ranskan siirtomaaliteetin suosikki lomapaikka, ja se on nykyisin Ranskan suosituin lomakeskus. Kep – tämä on ihanteellinen viihtyisä paikka hiljaiselle viihtyisylle lepopaikalle. Se houkuttelee erityistä hiljaisuutta, uskomatonta luonnon kauneutta ja paras kaikkien rannikkorapujen.

Siam-Rip on yhdyskäytävä Angkorin ainutlaatuisille temppeleille, maan kulttuuriselle ja henkiselle keskukselle. Kaupungissa on monia paitsi ainutlaatuisia nähtävyyksiä, mutta myös korkealuokkaisia ​​SPA-salongeja, muodikkaita hotelleja ja viihdettä jokaiseen makuun.

Kambodža – nähtävyyksiä

Kambodžan kuningaskunta on ylpeä ainutlaatuisista, salaperäisistä ja kiehtovista kauneudenhoidoista, jotka yllättävät ja vaikuttavat maan vieraisiin. Samy itsessään on upea ja kuuluisa muistomerkki muinaisesta kulttuurista – Angkor, joka edustaa yhtä kaunista monimutkaista koristeellisia palatseja ja temppeleitä. Angkorin alue on 200 neliökilometriä. jossa yli 100 temppeliä ja palatseja on säilynyt. Angkor on Unescon suojeluksessa.

Vieraat maan epäilemättä. se on erittäin mielenkiintoista käydä kaupungissa Roluos, jossa oli pääkaupunki kuningas Jayavarman II. Kaikki kaupungin temppelit rakennettiin IX-luvun lopulla. Kaupungissa ja tähän päivään on olemassa toimiva buddhalainen luostari.

Uskomattomat vaikutelmat antavat turisteille Kambodžan ylpeyden, sen pääkaupunki – Phnom Penh, joka perustettiin XIV-luvulla ja on tärkeä satama. Kaupunkien monista kulttuurikaupungeista kuuluisimpia ovat
– Phnom Penhin luostari;
– kuuluisa koko maailmasta “Silver Pagoda”;
– Kuninkaallisen palatsin ylellinen kompleksi.

Matkustaa salaperäinen valtakunnan kambodzhskoe – mahdollisuus tuntea ainutlaatuisen charmikas tämän maan, tutustua näytteitä luksusta, loistava taiteen khmer sivilisaation ja tietenkin erinomaisen mahdollisuuden rentoutua maailmaan eksoottisia.

Kambodža – sää (ilmasto)

Kambodžan lämpötila putoaa harvoin alle +25 ° C. Jopa sadekaudella (kesäkuu-lokakuu) keskilämpötila on +27 – +35. Matkailijoille edullisin aika on marras-helmikuu, keskimääräinen lämpötila tänä aikana on +20 – +27 ja melkein aina aurinkoista. Maamme kuumin aika on maalis-toukokuussa, keskilämpötila tässä vaiheessa on 29-39.

Sää Kambodžassa nyt:

Kambodža - levätä, nähtävyyksiä, säätä, ruokaa, retkiä, kuva, karttaKambodža - levätä, nähtävyyksiä, säätä, ruokaa, retkiä, kuva, kartta

Kambodža – keittiö

Kambodžan kansallinen keittiö on enimmäkseen riisiä, lihaa, kalaa, vihanneksia ja vihanneksia. Kambodža valmistautuu valtavaan valikoimaan perinteisiä ruokia, mutta tärkein paikka maan keittiössä annetaan keitot, jotka on keitetty avotulessa erilaisista lihasta ja merestä. Valikoimassa kansallisia ruokia on aina erilaisia ​​suolakurkkua ja hapan vihanneksia sekä savustettuja tuotteita (kala ja liha).

Kambodžan keittiö on ominaista melko mausteinen ja mausteinen ja makea maku. Erityistä huomiota kiinnitetään erilaisiin kastikkeisiin.

Makeat jälkiruoat ovat erittäin suosittuja maassa. On huomattava, että Kambodžan keittiössä käytetään usein tuotteita kuten sammakoita, hyönteisiä, hämähäkkejä, kilpikonnia ja käärmeitä.

Juomista Kambodžaan on suositeltavaa tuoretta puristettua bambu-mehua ja vihreää teetä sekä oluita. On huomattava, että maassa on erinomainen oluentuotanto.

Kambodža – mielenkiintoisia faktoja

– Kambodžan kuningaskunta on kielletty arabit ja turkkilaiset.
– Kambodžan nimi on vain Venäjällä ja eräissä muissa maissa, ja
maailmassa maa kutsutaan – Kampuchea.
– Kambodžassa ei ole lastenhuoneita.
– Valtakunnassa oleva koulutus ei ole pakollista.
– Lähes kaikki hotellit maassa ovat korkein palvelu ja ylellisyys.
– On mielenkiintoista, että maassa verotuskoodi kestää vain kolme sivua.
– Kambodžan kuningaskunta on suosituin lomapaikka ranskalaisille.

Kambodža – viisumi

Matkasta Kambodžaan vaaditaan viisumi: – matkailija tai kauttakulku.
Turvamaksun hankkimiseksi Kambodžan kuningaskuntaan vaaditaan tavallinen asiakirjapaketti. Hakemuksen käsittelyaika on yleensä yksi päivä, viisumi myönnetään 30 päivää, sen hinta on 20 dollaria.

Kambodža – suurlähetystö

Kambodžan kuningaskunnan suurlähetystö sijaitsee Moskovassa
kadulla. Starokonoshenny-kaista 16
puhelin: 637-47-36

Kambodžan kartta

Kambodža - levätä, nähtävyyksiä, säätä, ruokaa, retkiä, kuva, kartta

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: