Ruma mies: mikä on houkuttelevuuden salaisuus?

Ruma mies: mikä on houkuttelevuuden salaisuus?

Sukupuolten ensimmäisissä vaiheissa naiset usein välttävät ruma miehiä. Estetiikan lait sanovat omat säännöt, ja nainen haluaa nähdä komean herrasmies hänen vieressään. Mutta kun suhde ylittää rakastumislinjan, usein oikeudenmukaisen seksin edustajat mieluummin ulkoisesti epätäydellisiä miehiä.

Mikä on ruma miesten houkuttelevuus?

poikaystävä

Kun luonto antaa miehelle erinomaiset ulkoiset tiedot, hän alkaa aktiivisesti käyttää sitä. Kuten todellakin nainen. Nuoresta iästä lähtien tällainen poika on kaikkien tytöiden rakastama, opettaja tuntee hänet ja talon ympärillä naapurit ihailevat kauneuttaan. Kaveri tottuu olemaan keskellä huomiota ja universaalista rakkautta. Hän ymmärtää hyvin, että ruskeat silmät, joissa on reheviä silmäripsejä, söpö kasvot ja Apollo-vartalo, auttavat ratkaisemaan monia vaikeuksia.

Mutta aikuisikään tällainen mies osoittautuu huonoon osaan. Hän tottuu niin hyvään asenteeseen, että hän ei halua ymmärtää muita ihmisiä. Nuori mies ajattelee, että hän on suuren rakkauden arvoinen vain hänen kauneudessaan.

Nainen, joka on suhteessa komean ihmisen kanssa, täytyy usein luottaa omaan voimaansa. Komea ei voita sitä ja tukea perhe-elämässä. Miksi hänen pitäisi ylitäytyä? Loppujen lopuksi hän ei “ole kuin kaikki muutkin”, mikä tarkoittaa, että epäonnistuneiden suhteiden tapahtuessa muut tytöt suhtautuvat nopeasti häneen.

Kuten käytännössä ilmenee, miehet – komeat miehet usein kaipaan monotonista perhe-elämää. Iän myötä heistä tulee ärtyneitä ja oikiita; kauneus menee pois, ja sen kanssa on annettu etuoikeuksia, jotka jaettiin “kauniille silmille”.

Ei komea

Muussa tapauksessa elämä kehittyy ruma-asioissa. Fate ei heitä heitä ylivoimalla huomiota ja ylimääräisiä etuoikeuksia. Tyttöjen huomion saamiseksi ruma kaveri on kohteliaasti courted; ja hyvät tulokset tutkimuksissa saavutetaan materiaalin jatkuvaa kehittymistä myöten. Ruma kaveri tajuaa, että elämä ei anna hänelle lahjoja, joten hän ohjaa kaikki hänen ponnistelunsa urakehityksessä.

Kestää pari vuotta ja “ei komea” vain tiedä. Nuoresta miehestä, jolla on pimpi kasvot ja ohut hahmo, hän muuttuu vaikuttavaksi mieheksi, joka tuntee elämän arvon. Hän oppi paitsi ansaita rahaa, myös käydä taitavasti käsittelemään oikeudenmukainen seksi. Hänen älykkäät kohteliaisuutensa, itsekuriaan ja ympäröivän silmänsä eivät jätä välinpitämättömiä ihastuttavia naisia.

Siksi ei ole yllättävää, että kauniit tytöt yhdistävät elämänsä rumaisten, mutta itsetuhoisten miesten kanssa. Loppujen lopuksi on paljon parempi tietää, että valitsemaasi päättää kaiken itse, kuin etsiä seuraavaan työhön, kun taas komea kumppani ihastelee heijastumistaan ​​peiliin.

Miksi ruma miehet ovat kannattava juhla?

  • He eivät luota ulkopuolisiin tietoihin. Niille on ominaista kunnianhimo, sitoutuminen ja sitkeys.
  • He kehittävät tavan itsekuria ja jatkuvaa työtä.
  • Mies, jolla on keskimääräinen ulkonäkö, näyttää paremmalta terveydelleen ja elämäntavoilleen.
  • Niille naisille, jotka eivät ole vieraantaneet häntä ulkoisten puutteiden vuoksi, hän yrittää hoitaa huolellisesti ja kunnioittavasti.
  • Tilastojen mukaan ruma miehet ovat kärsivällisiä ja huolehtivia.
  • Heistä tulee usein hyviä isiä ja uskollisia aviomiehiä.

Toinen uskomaton tosiasia: 40-vuotiaana ruma miehet ovat hämmästyttävän kauniita. Ja vaikka tämä ei tapahtunut, nainen voisi hyötyä tällaisista suhteista. Loppujen lopuksi ei-ihanteellinen ulkonäkö kumppani, nainen näyttää vieläkin kauniimpi. Tämä kontrasti tulee käsiinsä: nainen on aina keskellä huomiota, lisäämällä ihmisen kuva ylimääräinen menestys.

Teksti: Svetlana Ahi

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: