Naisten mielipide: Miehen tärkein asia on hyvät tavat ja kyky ansaita

Naisten mielipide: Miehen tärkein asia on hyvät tavat ja kyky ansaita

Ihanteellinen kaikilta osin miehiä ei ole, kuten todellakin naisia. Mutta joukko ominaisuuksia tuo vahvemman sukupuolen edustajat lähemmäksi täydellisyyttä: luonnollisesti naisten käsityksen mukaan. Jotta saataisiin selville, mitkä maskuliiniset ominaisuudet ovat naisten arvokkaimpia, portaali “Naisten mielipide” teki sosiologisen tutkimuksen aiheesta: “Mikä on ihmisen tärkeintä?”

40,2% venäläisistä vakuutti varmasti, että vain hellä, helppohoitoinen, ystävällinen ja reilu mies hyvillä tavoilla voi voittaa sydämensä. Elämän tärkein asia useimpien naisten mukaan on merkki, kyky kuunnella toista “puoli” ääntä ja toiveita, kyky kompromisseihin. “Miehen tärkein asia on luonne, ja kaikki muu koskee luonnetta: tavat, mieli, kyky ansaita”, Venäjän kaunottaret sanoivat. “Ihmisen pitäisi myös olla loistava ja kunnioittaa naista. Ja jos tämä ei ole siinä, niin voima, kauneus tai raha eivät autna häntä “, lisäävät naiset.

30,1% heikomman sukupuolen edustajista suostuu sietämään aviomiehensä sietämätöntä luontoa, jos vain hän ansaitsi hyvin ja antoi perheelle. Samaan aikaan naiset mainitsivat: “Ei olisi huonoa, että hän oli fyysisesti ja moraalisesti vahva, ja myös voisi tehdä naisen onnelliseksi. Mutta koska ei ole tällaisia ​​miehiä, niin minulle tärkein asia mies on rahaa ja hänen kykyään tarjota hänen perheelleen. ” Epäilemättä naisilla oli mielessä, että kaikki tai ainakin suurin osa rahoista annettaisiin perheelle. Vain huonolla merkillä tämä on epätodennäköistä.

25,1% venäläisistä naisista uskoo, että ihanteetta voidaan pitää älykkänä ihmisenä. Itse älykäs henkilö ja raha voivat ansaita rahaa ja luoda perheille “talonrakennus”, löytää kompromissin kriittisissä tilanteissa ja ratkaista itsenäisesti tärkeitä ongelmia. Näille naisille miesten mieli tuli synonyymi perheen hyvinvoinnin luotettavuudelle: “Minulle tärkeintä on älykkyys ja luotettavuus”, he selittivät.

2,7% naisista mieluummin miellyttävät miehiä. “Minulle tärkeintä on valtaa. Joku tarvitsee kerätä kaapit ja sohvat minulle, “- naiset jakavat kanssamme. Todennäköisesti tällä venäläisellä ryhmällä ei ole oleellisia ongelmia, vaan on anteeksiantava luonne.

1,9% kauneista naisista arvostavat kauneutta miehillä. Heille tärkeintä on miettiä heidän ihanteensa, ja kaikki muu ei yksinkertaisesti ole kiinnostunut heistä. Pohjimmiltaan – nämä ovat nuoria tyttöjä, jotka eivät vielä ajattele perheen luomisesta.

Monet venäläiset ilmaisivat eriävän mielipiteen miesten “ihanteellisuudesta”. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi he toivovat, että aviomiehet ovat yhä uskollisia, vastuullisia, vilpittömiä, ystävällisiä, huolehtivia, seksuaalisia, rehellisiä, kunnollisia, joilla on huumoria ja huolellisuutta.

Kyselyyn osallistui 3590 henkilöä. Ikä 20-45 vuotta. 198 Venäjän kaupungista.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − 45 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: