Miesvaltaisuus: mikä on syy?

Miesvaltaisuus: mikä on syy?

Hyvin usein miehet ja naiset väittävät. Ja jos nainen ei halua tunnistaa miehen oikeutta, se muuttuu väkivaltaiseksi konfliktiksi. Miksi mies on aina oikeassa? Mikä tekee hänestä niin luottavaisesti, että hänen virheelliset mielipiteensä ovat oikeita?

Ensimmäinen. Miehen halu pysyä pysyvästi puolustamaan asemansa johtuu hänen haluavansa pysyä jaloillaan. Kun voimakkaamman sukupuolen edustajat ovat varmoja jotain ja toiset vahvistavat tämän (etenkin naisen), heillä on varmuutta, voimme sanoa “kotonaan”.

Toinen. Vakaa perinteet ja kasvatus, kun alkuvuosista on selkeä vastuunjako tyttöjen ja poikien välillä. Tyttöjä kerrotaan jatkuvasti, että heidän on oltava naisellisia, joustavia ja pehmeitä; ja pojille opetetaan olla rohkeita, määrätietoisia ja tekemään omia päätöksiä.

Kolmas. Mies taistelee oikeutta puolustaa näkemystään esihistoriasta, kun hän yritti todistaa naiselle hänen oikeutensa näyttää johtajaksi hänen silmissään.

Mutta ajat muuttuvat, ja miesten ja naisten oikeudet menevät uudelle tasolle. Ja vaikka seksuaalinen tasa-arvo on sisällytetty lainsäädäntöön, monet miehet jatkavat johtajien asemaa paitsi yhteiskunnassa myös suhteissa. Ja missään tapauksessa emme halua tunnustaa naisten oikeutta. Nämä miehet tekevät vitsejä typerästä vaimosta tai pörröisestä äidistä.

Miesvaltaisuus voi ilmetä perheessä, työssä ja julkisessa elämässä. Jokainen perhe on yksilöllinen, ja voi ymmärtää pitkään, miksi mies on aina vastuussa. Tilastot osoittavat, että monet naiset haluavat olla “toisessa suunnitelmassa”. Nainen ei yksinkertaisesti halua puolustaa oikeuksiaan ja vetää vaikeaa perhetaakkaa harteilleen. Monille pareille tämä on normaalia, eikä he halua muuttaa mitään suhteessa.

On vaikeampaa naisille, jotka kohtaavat päivittäisen miespuolisen koskemattomuuden työssä. Tässä jokaisen naisen pitäisi oppia käyttäytymään kunnolla, jotta mies ei tunne hänen heikkoutta, eroa ja pelkoa. Tätä varten kannattaa muistaa muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä.

  • On oikein valita vaatteita niin, että se korostaa vakavuutta ja ammattitaitoa. Tämä klassinen sopii kohtalaisella määrällä huomaamattomia lisävarusteita.
  • Vastaaminen miesten kysymyksiin vaatii selkeää ilmaisua. Silloin mies tuntee, että nainen ei pelkää häntä.
  • Älkää ymmärtäkö miettimään miesten virheitä.
  • Erinomainen tietää yrityksesi, osoittaa, että nainen ei voi toimia huonommin kuin miehet.

Naisen ei pidä pelätä miestä ja hänen luonnollista ylivaltaansa. Ensinnäkin hänen täytyy olla luottavainen puolustamaan hänen näkemystään. Sinun ei tarvitse tehdä tätä rauhallisesti. Jotta mies kuulee ja voi hyväksyä naisen näkökulman, on suositeltavaa käyttää yhtä todistettua psykologista laitetta. Ennen kuin ilmaiset kipeytesi miehelle tai huomaat hänen olevan väärässä, ylistävät häntä. Ja kun korostetaan hänen virheitään. Esimerkiksi: “Olet todella hyvä asiantuntija, mutta tässä tilanteessa on oikein tehdä niin ….” Tämän tekniikan parafraatiota oikealla tavalla voidaan käyttää myös henkilökohtaisissa suhteissa.

Jokainen päättää itsestään: aina epäilemättä samaa mieltä ihmisen kanssa tai viivyttää hänen oikeuksiaan. Mutta älä unohda yhtä viisasta lausuntoa: “Meitä kohdellaan samalla tapaa kuin me itse sallimme.”

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − 92 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: