Betydningen af ​​navnet Anatoly

Betydningen af ​​navnet Anatoly

navn Anatoly er afledt af det gamle græske ord “anatole”, hvilket betyder – solopgangen. Fra samme rod, navnet på halvøen – Anatolien. Indtil midten af ​​1800-tallet blev navnet sjældent set blandt befolkningen, men det blev meget udbredt i præster og munke familier.

Ifølge dataene for perioden 1924 til 1932 var der en stigning i navnet blandt sovjetiske borgere. Ifølge statistikker besatte Anatoly fjerdepladsen i popularitet, 84 nyfødte drenge fra tusind modtog dette navn. Efter 70’erne begyndte hans berømmelse at falde og gradvist faldt ned.

Anatoly – karaktertræk

I sin barndom er Tolya, en shaman, stadig ikke beskeden. Han kan lide at fantasere, læse eventyr romaner, gå i diskussioner med voksne. Forældre bør ikke undertrykke hans ønske, er det nødvendigt at forsøge at kommunikere med ham på lige fod, men samtidig etablere en klar sondring mellem “muligt” og “umuligt” ikke at miste kostbar tid i dannelsen af ​​personligheden.

Han viser ikke meget iver i studier, det er normalt ikke let for ham. Skolen har mange venner, for det meste drenge. Hun forsøger ikke at kontakte piger. Aspires til ledere, tolererer ikke en ordnet tone fra lærere – kan stå demonstrativt under lektionen og forlade klasseværelset.

En voksen Anatoly er en let ophidset, reaktiv person, da hans totem er en jaguar. Han er stædig, omhyggelig, han må helt sikkert komme til bunden af ​​sandheden. Har en misundelsesværdig viljestyrke, tilbøjelig til vilde og uventede handlinger, hvilket naturligvis forårsager overraskelse på andres ansigter. Derfor er Anatoly kendt som en fremragende personlighed; du ved ikke, hvad du kan forvente af ham i næste øjeblik.

Anatoly tilpasser sig enhver situation og folk, tjener nemt tillid. Vedholdenhed, forsigtighed, poise og forståelse for hans mål hjælper ham med at finde et sted i livet. Som regel har Anatolys voksne få venner. Med dem foretrækker han at hvile efter hårde arbejdsdage.

Kendskab han synes åben, men i virkeligheden, Anatoly lukker sine sande følelser, gemmer sig under slottet af bevidsthed, der frygtede at vise deres svagheder, som han sikkert har.

Han kan nå højder i sådanne erhverv som en matematiker, en programmør, en lærer, en politiker, en økonom, en instruktør, en kunstner. Han vil være en god leder. Takket være den udviklede retfærdighedssans vil han ikke ydmyge sine underordnede eller rive off sin ondskab, men vil ikke sidde på nakken.

Anatoliy – navnes kompatibilitet

En repræsentant for navnet begynder seksuelt liv ret tidligt. I sin ungdom ændrer han ofte partnere og giver dem en uforglemmelig oplevelse, men den indre verden forbliver lukket. Anatoly skal føle sig elsket og ønsket, først da vil han afsløre sig helt.

Han er fleksibel, forståelse, i stand til at tilgive den mand, der værdsætter i fremtiden som en elsket ydre skønhed, seksualitet, og en rig indre verden. Derfor, for at skabe en stabil ægteskab Anatolien fit: Valentina, Galina, Valeria, Eugene, Olesya, Irina, Maria, Olga, Tatiana, Seraphim.

Relationer kan ikke udvikle sig med Alina, Angela, Alla, Venus, Vera, Elena, Catherine, Nadezhda, Julia.

Anatoly – kendt navnebror

Papanov – kendt skuespiller, Alexandrov – videnskabsmand, Karpov – skak, Firsov – ishockeyspiller, Liadov – komponist, dirigent, Tymoshchuk – fodbold, Fishers – forfatter Romashin – Folkets Kunstner af RSFSR, Mityaev – forfatter Solovyanenko – operasanger og skuespiller Tone – Bulgarsk fodboldspiller.

Anatoly – interessante fakta om navnet

– stjernetegnet er tyren;
– den kosmiske krop er månen;
– farver – hvid, lysebrun, guld;
– plante – violet;
– et totemisk dyr er en jaguar;
– talismans – fire opal, agat;
– hellige mæcener – Anatoly Pechersky (navnedag den 16. juli), Anatoly Voyn (6. maj), Anatoly Nikkeisky (3. december).

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: