Harisnya: hogyan kell kiválasztani, viselni, viselni? Az alapszabályok, amikor kiválasztják és viselik a harisnyát övvel és anélkül

Harisnya: hogyan kell kiválasztani, viselni, viselni? Az alapszabályok, amikor kiválasztják és viselik a harisnyát övvel és anélkül

Finom, finom, szelíd, csábító – csak a harisnya.

Selymes anyaguk minden nő lábát valami teljesen elviselhetetlenné teszi egy gyenge férfi szív számára.

Nem csoda, hogy a Saudis halált ígért mindazoknak, akik merészkednek, hogy az arab ország területére egy ilyen elárasztott tárgyat viselnek a női szekrényben.

Azonban ahhoz, hogy a kép nagyon csábító legyen, tudnia kell, hogyan kell megfelelően választania, viselni és viselni a harisnyát.

Harisnya: hogyan kell kiválasztani a megfelelőt

Vannak szabályok, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő harisnyát. A kérdés valójában nem tétlen: ez egy csoda érdemes harisnya ipar nem olcsó, mint a szokásos harisnya, így vásárolni a rossz minőségű vagy nem megfelelő méretű elem egyszerűen sértő.

• Az árnak elég magasnak kell lennie. Igen, igen, ilyen kényes ügyben nem érdemes megmenteni. Ez a minőségi termékek (és ebben az esetben valóban határozza meg az árat) attól függ, hogy a férfiak, elájul a mennyei szépség (képletesen, természetesen), vagy emelni a szemöldökét zavarodottság. A bizonyított márkák költséges harisnyája pénzt költ, de tudja, hogy ez meghiúsulhat.

• Varrás típusa. Kerek és lapos. Ezt láthatja, ha a karján nyújtja. A lényeg az, hogy a kerek varratok az olcsó, nem megfelelõ termékek megkülönböztetõ részleteit jelentik. Nem tartanak sokáig, nem olyan jól néz ki, hogy dörzsölik a bőrt és (itt egy igazi kudarc), jól láthatóak a ruhákon. De a lapos varrás, ami a drágább harisnyák gyártói, a bőrön láthatatlan, vizuálisan és tapintható.

• A vászon sűrűsége. A DEN szokásos mennyiségét veszi figyelembe. A harisnyákban az ultra-vékony (akár 15 den) -tól a nagyon sűrűig terjed (több mint 40 den). Ennek megfelelően megfelelő ruhákat, cipőket, felsőruházatot választanak ki.

• A szövet összetétele. Az alapkoncepció ebben az esetben a lycra. Ez a szál a szükséges rugalmasságot biztosítja a terméknek, és képes arra, hogy a lábát egy második bőrhöz illessze.

• A luxus illata. Furcsa, mert hangzik, de az olasz márkák minőségi harisnyája nagyon illata van. Ez a minőségi termékek iránti igényük. A szagnak kellemesnek, inkább tartósnak kell lennie. Általában az “egy nő illata”.

Fontos pont – hogyan kell kiválasztani a megfelelő méretű harisnyát. A rugalmasság ellenére a nem rendeltetésszerűen kis méret nem képes annyira nyúlik, hogy elfedje a csúszást. Minden van rajta, és a harisnya is: általában a sarok területén jelenik meg. Csak könnyek, ha az első méretű termék megpróbál egy hatodik méretű hölgyet húzni.

Az ellenkező helyzet elfogadhatatlan: túl nagy csúszik harisnya undorító redők, akkor akadályozzák a boka vagy a térd, és minden bizonnyal nem okoz csodálatot mások. Ezért vásárláskor gondosan tanulmányozza a csomagban található táblázatot: a felelős megbízható gyártó szükségszerűen feltünteti a méretének meghatározására szolgáló rendszert. Általában meg kell egyeznünk a magassággal és a tömeggel annak érdekében, hogy megtudjuk a szükséges méret (vagy betűkód) számát.

Valójában elég könnyű választani a harisnyát. Minden nagyon hasonlít a szokásos külföldi méretű hálószemekre, amelyeket a ruhákon látunk. A legkisebb méret a fiatal hölgyek számára az XS, a legnagyobb a királynők számára – XL. Közöttük a szokásos halandók méretei: S, M és L.

A második lehetőség az állomány magassága, azaz a tényleges hossza. S – kissé a térd felett, M ​​- jelentősen a térd felett, L – a combközépig. Érdemes figyelni a láb méretére: az amerikai hagyományokban nyolcról 13-ra lehet megadni.

Harisnya: hogyan viseljük megfelelően

A második fontos kérdés: hogyan kell megfelelően viselni harisnyát. Úgy tűnik, hogy semmi különös nehéz ebben a folyamatban. Vannak olyan árnyalatok, amelyekről tudnia kell. Az egész probléma az, hogy ne szedjék meg a drága szépséget. Ezért az első dolog, amit egy fashionistanak meg kell tennie, az, hogy a lábak kimenő eljárását tartsa. Győződjön meg róla, hogy az ujjak – jól fűrészelt és gondosan csiszolt rövid ujjlenyomatok, nincsenek sorjaink, nincsenek repedések a saroknál. Ez azt jelenti, hogy legalább egy nappal az esemény előtt elő kell készíteni a speciális kötést. Ezenkívül hidratálhatja a bőrt és megengedheti a krém felszívódását.

A harisnyák megfelelő viseléséhez és a könnyezéshez ne tegye szükségessé a kezeket a lehető legszorosabban, különösen ha hosszú manikűröt viselsz. Nem mintha egy hangár – egy vulgáris hámozott lakk képes felhúzni, és visszavonhatatlanul tönkretenni egy dolgot. Egyébként, vékony szövött kesztyűt viselhet, ha kétségei merülnek fel az ujjbőr bőrének simaságával kapcsolatban. A kövekkel való gyűrűk valódi halál a harisnyák számára, ezért ne felejtsd el levenni őket.

Most maga a folyamat. A harisnyát a tetejéről a lábra kell összeszerelni a “harmonika” -on, mindkét kezével. A mozgás lassú, a sietség nem megfelelő. A kialakított kis “zsebében” engedje le a lábujjakat úgy, hogy az “orr” tökéletesen illeszkedjen a lábfej formájához. Ha a harisnyának van egy sarka, akkor is a helyén kell lennie. Ugyanez vonatkozik a függőleges varrásra is, amely bizonyos modelleknél elérhető.

Most a legfontosabb: Lassú rendbe harisnya comb kissé húzva a szövet és a helyes függőleges varrat (ha van ilyen) vagy a kép. Ha valami baj van, akkor nem tudod megcsavarni a lábat az állományon: ez szükségszerűen megszakad. Szükséges újra leforgatni és újra kezdeni.

Fontos árnyalat: ha a harisnyák nem egy szilikon gumiszalagon, hanem a mellényeken, akkor először is szükség van a mellény viselésére.

Harisnya: hogyan kell viselni

Az utolsó fontos pont az, hogyan kell viselni a harisnyát helyesen. A kérdés valójában az, hogy mit és mit viselnek. Itt is, nem szabály nélkül.

• Delicacy. A női láb mindig cselszövés. Emberek ezrek törtek meg a fejükön, és szívrohamokat indítottak, megpróbálva megérteni: mi hordott egy hölgyre? Harisnya vagy harisnyanadrág? Ezért harisnya gumi egyszerűen nincs joga valahogy, hogy állapítsa meg magát: levonható anyagán keresztül a szoknya, vagy Isten ments, kandikál ki alól a szegély. Ezért a ruhák felszerelési lehetőségei – nem hivatalos tiltás alatt. Annak érdekében, hogy a hossza a szegély tartja titokban harisnya csúsztassa tükör teszt: üljön le egy székre a tükör előtt, nézd meg magad.

• A cipők és ruhák színe. Nagyon fontos pont. Ha a harisnyák áttetszőek, akkor a fejét nem kell megragadni: mindent bele fognak illeszteni a szandál nyitására. De ha az állomány színe fekete, nyilvánvalóan hivatalos rendezvényre készültek, és ugyanazzal a cipővel és szoknyával kell viselniük. Tegye be a sötét harisnyát a könnyebb tónusú cipőkkel – mályvaszínű. Ideális esetben, ha ugyanolyan színűek a felső ruha szegélyével. A feladat megkönnyítése érdekében egy semleges testszínt vehetsz, amely szó szerint bármilyen ruhával viselhető.

• A szegély völgye. Az őszinte mini, jobb, ha nem veszi a kockázatokat és visel szokásos harisnyanadrágot. A klasszikus hosszúságú, térdig érő harisnyák ruhái jó. A midi és a maxi esetében ezek nem illeszkednek, mivel a lábak rövidebbek. Ezért a térd alatt lévő ruháknál csak átlátszó harisnyák szükségesek.

Sok harisnya még mindig övsövényekkel van viselve. Úgy tűnik, a múlt relikviája, amelyből itt az ideje legyőzni. De annyira gyönyörű és szexi megjelenést okoz! Még a széles csipkés csík a szilikon gumiszalagban lévő harisnya felső részén sem tud versenyezni a karszalagokkal, ahonnan az emberek megőrülnek.

Felmerül a kérdés: hogyan kell viselni a harisnyát övvel? Először is, úgy véljük, hogy ez a fehérnemű, ezért önmagával kapcsolatban ugyanazt a finomságot igényli. Az öv feladata, hogy hangsúlyozza a test bensőséges szépségét, ha a kapcsolat elérte az intimitás színpadát. Ezért pontosan meg kell, hogy alakuljon, anélkül, hogy lehetséges zsíros hajtásokról lenne szó (ahogyan az öv kis méretű).

Az öv és a harisnya színének egybe kell esnie, tehát ha intim luxus szeretne, akkor többféle színű szíjat kell vásárolnia. Ezenkívül nemcsak a szalagot és a harisnyát kell összekötni, hanem az öv és a nadrág is. A színnek vagy ugyanolyannak kell lennie, vagy kicsit másnak kell lennie az árnyékban. Figyelembe kell venni a fehérnemű stílusát, előnyben részesítve a tanga vagy a szalagot, és el kell utasítania a csúszkákat és rövidnadrágokat.

Természetesen az öv egy nagyon lenyűgöző és izgalmas elem, ezért érdemes megvenni a ruhásszekrényben. Azonban még vonzóbb választást igényel a ruhák és szoknyák, ami nem mindig megfelelő. Ezért jobb, ha megtartja a nyakpántot különleges alkalmakra, és a mindennapi életben több lakonikus lehetőséget kínál harisnyát.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: