Harisnya a hús színe: klasszikus vagy mauveton?

Harisnya a hús színe: klasszikus vagy mauveton?

A testnadrág gyűlölete szó szerint elárasztotta a divatvilágot. Mindannyian elítélik, és a nők, akik viselik őket, majdnem ujjal mutatnak. Az orosz nők az ilyen utasításokat a híres tervezők szó szerint derült égből a villámcsapás, mint a nem túl meleg éghajlaton, mint Olaszországban vagy Franciaországban, hogy hagyjon fel a testi harisnya nem olyan egyszerű, ezért a vitát ebben a témában még mindig nem enyhülnek.

Elegance, amely mauveton lett

A hosszú ruhák hús színei az elegancia jelei voltak, amint azt az elmúlt évtizedek divatjáról szóló könyvek is bizonyítják. A nő bennük kecses és tiszteletre méltó. Sok stílus ikon viselte ezeket harisnya, ne habozzon, például akkor emlékezni Diana hercegnő, Donna Karan, sőt a szerkesztő „Vogue” Anna Wintour, bizonyos esetekben, harisnyanadrág bőrszín volt még mezítláb. A világközönség nem látott semmi különöset ebben. Mi változott?

A testes harisnyanadrág éles ellenszenvesége több dologhoz kapcsolódik.

  • Először is a múltbeli hölgyekkel való kapcsolat, amely a testkaburkolatokat az idősebb generációnak tulajdonítja. Az 50 éves hölgyek félelem nélkül viselhetik őket. De az összes többi, hogy ne legyen olyan, mint 50 éves hölgyek, a mai trendek fényében el kell utasítania őket.
  • Másodszor, az internet szabályozza a modern világot. A fotókban a legtöbb esetben a test harisnya szörnyűnek tűnik, ragyognak, és a lábak és a kéz színe közötti különbség túl feltűnő. A hétköznapi életben a kép nagyon jó lehet, de a kép minden hiányosságot megmutat, a lábak pedig különös figyelmet kapnak.
  • Harmadszor, a modern divat nem figyelni a klíma, és még a szezonális dolgok valamelyest összekeverjük, így a tervezőknek nem érdekel, amit a külső egyszerűen hideg és meg kell viselni harisnyanadrág, és ezért nincs ok arra, hogy viseljen harisnya, Szimulálja a bőr természetes színét, ha csak a meztelen lábakkal járhat.

Mikor viselhetem?

Megengedett kopás trikóruha nő idősebb, vagy egy bizonyos állapotot, amikor megjelent az eseményen a csupasz lába egyszerűen nem lehet. Általában diplomaták és koronázott személyek feleségeire vonatkoznak. Az irodában a test harisnya is megfelelő, mert a munkahelyén a ruha kód sokkal fontosabb, mint a divat. Nem nélkülözheti őket, és hivatalos rendezvényeken, ahol minden illem és méltóságteljes és színes harisnya alig inspirálja fontos vendég örömére, kivéve, ha ez egy divatos party, ahol nem lesz stylist és a tervezők. Megfelelőek lesznek akkor is, ha egy nő a múlt évtizedek képét hozza létre, amikor az ilyen harisnyanadrág gyakori volt.

A nők, akik nincsenek megelégedve a lábukat, mert a teljesség, a domború vénák és egyéb problémák viselhetnek trikóruha mert az egyetlen világos színek felhívni magára a figyelmet, hogy a tökéletlen láb. De a harisnyanadrágnak ebben a helyzetben a lehető legközelebb kell lennie a nő bőrének színéhez, annál kevésbé van bennük, annál jobb. A leégést és hasonlókat utánozni kell azonnal. Szintén fényes harisnyanadrág nem megengedett, mert őszintén rosszul néz ki.

Meghívjuk Önt, hogy vegyen részt verseny a legjobb őszi sefiért. A győztes megkapja csodálatos díjat – egy sálat a világhírű tervező Tom Taylor.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 − 43 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: