Vladimir Yaglych kommentálta a válást Svetlana Khodchenkovával

Vladimir Yaglych kommentálta a válást Svetlana Khodchenkovával

Svetlana Khodchenkova és Vladimir Yaglych elvált négy évvel ezelőtt azonban beszélni a felosztása a szereplők még mindig nem állnak meg. A pletykák szerint a párt összeomlásának oka Vladimir féltékenysége volt, ami megkérdőjelezte, hogy veszekedjen, sőt megvertesse feleségét. Egyesek úgy vélték, hogy Yaglych nem tudta túlélni a felesége karrierjének sikereit, amely akkoriban szakmai szempontból nagyon keresett volt.

Nemrégiben Vladimir interjút adott, amelyben az összes pontot az “i” -re helyezte. Яглыч azt mondta, hogy most az ex-házastárs nem kommunikál, annak ellenére, hogy van egy ügynök. Válaszul arra a kérdésre, hogy Vladimir, aki Khodcsenkovához volt férjhez, megengedte magának a támadás lehetőségét, Yaglych azt válaszolta, hogy mindez üres pletyka és fikció volt.

Most a színész szíve szabad, de nem zárja ki annak lehetőségét, hogy újra belépjen a házasságba. Vajon Vladimir jövőbeli felesége színésznő vagy sem, neki nem számít. A legfontosabb dolog az, hogy magadnak válassza ki azt a párat, amelyik a te szíved – mondja Yaglych.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − 20 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: