Paul Wesley – életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Paul Wesley - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Amerikai színész és producer Paul Wesley, Paul Vasilevsky, 1982 július 23-án New Brunswin (New Jersey) kisvárosában született. A szülei Lengyelországból érkeztek Amerikába. Paul nem az egyetlen gyermek a családban, van egy idősebb nővére, Monica, aki ma sikeres ügyvéd és két fiatal nővér – Leia és Julia.

Paul Wesley korai életkorban nagyon aktív volt a sportban, de különös hangsúlyt fektetett az iskolai színházi csoportok tanulmányaira. Később Pál került át az iskola Howell Lekvuyde, mert lehetővé tette a diákokat, hogy összekapcsolják tanulmány és színészi ütemezése, és eltávolítjuk Paul indult vissza a középiskolában, miután felvételizett a szerepe Max Nickerson a leghosszabb sorozat America „Guiding Light”.

A projekt három éve volt jelen, és Paul Wesley számára színpadi színészi iskola lett. Pál szülei mindig támogatták a fiú lelkes vágyát, hogy színészi pályát folytasson, még miután Paul elhagyta az első félévet a Rutgers Egyetemen.

Paul Wesley – a csillagos karrier kezdete

2001-ben Paul Wesley epizodikus szerepet kapott az első játékfilmben, a “Shot in the Heart” című filmben. A következő években számos tévésorozatban nagyon aktív volt, de az általa betöltött szerepek nem engedték meg, hogy teljes mértékben feltárja Pálnak a cselekvési lehetőségeit. De Wesley úgy vélte, hogy a tehetsége, a fényes vonzó megjelenés és a sorozatban végzett munkásság tapasztalatával párosulva lehetővé teszi számomra, hogy jelentős eredményeket érjen el a színjátszásban. Az első igazán komoly munka a nagy világ mozi Paul Wesley kezdte meg munkáját a film „békés harcos”, ahol játszott Trevor, és szerepelt a csillag – Nick Nolte.

Paul Wesley – egyre népszerűbb

Paul Wesley népszerűsége és elismerése 2009-ben találta meg, miután a ragyogó és kiválóan játszotta Stefan Salvator főszerepét a The Vampire Diary című misztikus sorozatban. Ez volt a szerepe, amikor Paul Wesley beszélni kezdett, mint egy tehetséges színész nagy kilátásokkal. A sikertelen népszerűségen túl a Wesley és a legszexisebb fiatal színész dicsősége is a műsorban végzett munkában. Természetesen az elbűvölő fiatal vámpír lenyűgöző, kifejezett megjelenéssel és csodálatos sportos alakjal nem tudott segíteni, csak megérinteni a gyengébb szex szívét.

A szerepe a titokzatos vámpír Stefan Salvatore Paul Wesley, 2010-ben neki ítélték két díjat Teen Choice Awards-on a kategóriák „Áttörés of the Year: színész egy televíziós sorozat,” és a „Legjobb színész egy fantasztikus sorozat.”

Paul Wesley – a legjelentősebb szerep

Kezdve az első fellépő munkát Paul Wesley szerepelt a mintegy 30 film, de nagy izgalom Paul Wesley körülbelül legjelentősebb munkájának film a mai napig – főszerepben Stefan Salvatore „The Vampire Diaries” (2009-2012 év). Az egyik utolsó munkái Wesley, kivéve, mint egy vámpír – a szerepe az Anthony Rice a film „A parti diszkó”, hogy megy a nagy képernyőn, 2012-ben.

Paul Wesley – személyes élet

Bár a fiatal csillag Paul Wesley meglehetősen szerény fiatalember, de személyes élete mindig tele volt fényes regényekkel. A leghosszabb romantika a színésznővel Marne Patterson 4 évig tartott és 2008-ban végződött. Ekkor találkozott Paul a “Winter Dead” filmet a hangulatos fiatal színésznővel, a Torri de Vitto-val. Ez a lány megnyerte a szívét egy fiatal jóképű férfi és 2011 áprilisában, egy pár szerelmes titokban házasok minden.

Paul Wesley – érdekes tények az életből

  • Paul Wesley megváltoztatta nevét Vasilevsky Wesley-re, nem azért, mert nem szerette őt. Paul úgy érezte, hogy amikor az amerikaiak csillagává válik, nehéz lenne kiejteni.
  • Paul Wesley természeténél fogva nagyon kedves és barátságos fiatalember. Barátságos barátai között Brittany Snow színésznő, Emily Van Camp, Temmi Blanchard szerepel, barátai Jordi Vilasuso és Paulo Benedet között.
  • Paul Wesley fő hobbija a snowboard és a jégkorong.
  • Paul Wesley nem “fizetős fiú” lett, tetoválását még az iskolában is csinálta, és 17 éves korában igazi punk volt.

Paul Wesley – a mai nap

Jelenleg Paul Wesley a “The Vampire Diary” című filmjének fő munkásságán túl új projektekben vesz részt, és maga is próbálja meg magát producerként. Paul már dolgozik ebben az irányban, ő a “Norman” film társult producerje, amelyet 2010-ben filmeztek.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 24 = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: