Olivia Wilde – életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Olivia Wilde - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Amerikai színésznő, növekvő csillag Olivia Wilde 1984 március 10-én született New Yorkban. Olivia családjában szinte mindenki kreatív ember. Az édesapja újságíróként dolgozott, édesanyja hosszú ideje producere volt, a híres brit regényíró Claude Cockburn nagyapja, és nagynénje a híres detektívíró Sarah Codwell. Olivia Wilde a kisgyermekkortól kezdve dicsőséges dicsőséget álmodott, ezért iskolába járva Dublinba költözött, ahol belépett a Színészi Színjátszó Színházba.

Olivia Wilde – a csillagok karrierjének kezdete.

Olivia Wilde annyira akart lenni, hogy színésznővé váljon, sőt még a tanulmányai végéig sem várt, és Los Angelesbe ment, ahol először lett a színésznő. Kis közismertté vált, és meghallgatásokon is részt vett, és már 2003-ban debütált, Olivia Wilde megjelent a “Leather” sorozatban. Sajnos a sorozat nem volt sikeres, de fiatal, tehetséges és nagyon szép pályázó színésznő volt észrevenni, és 2004-ben ő szerepelt az első szerepben a “The Neighbor” filmben.

Olivia Wilde – egyre népszerűbb.

Első nagyszerű hírneve Olivia Wilde volt a “Lonely Hearts” sorozat nagyszerűen játszott szerepe után. A sorozat nagyon népszerűvé vált, a nézők élvezték, és azonnal beleszeretett az újonnan emelkedő Olivia Wilde-hoz. Egy fiatal színésznő azonnal érdeklődött a filmkészítők iránt, és elkezdte elárasztani a forgatókönyveket. Már 2005-ben egy nagyon sikeres kép a “Vicious Relations” -ről, amelyben Wilde ismét bebizonyította, hogy folyékonyan cselekszik, nagyon sikeres. Után azonnal a szerepek a festmények: “Alpha Dog”, “Touristas”, “Podstava”. 2007-ben a színésznő a “The Donnelly Brothers” sorozat főszerepére hivatkozik, akinek munkássága időnként felvetette Olivia Wilde népszerűségét.

De egy igazán nagyszerű sikert érzett Olivia Wilde, miután az egyik legfontosabb szerepet játszotta a “Doctor House” sorozatban. Olivia ragyogóan demonstrálta a színjátszás és a kritikusok egyhangúlag kijelentette, hogy ez a fiatal színésznő nagyszerű jövővel rendelkezik a mozi világában. Olivia Wilde számos hollywoodi helyszínen híres, népszerű és kívánatos. Beleszeret magát a munkájába, és szinte minden következő évben méltó filmeket bocsát ki a főszereplői részvételével.

Olivia Wilde – a legjelentősebb szerep.

A tehetséges szépség Olivia Wilde színészi karrierje több mint 25 filmben szerepelt, köztük a legerőteljesebb szerepet játszik az olyan filmekben, mint a “Lonely Hearts” (2004-2005)
– “Perverse links” (2005)
– “Doktorház” (2007-2012)
– “Az idő kezdete” (2009)
– “Három nap menekülni” (2010)
– “Tron: A Legacy” (2010)
– “Azt akarom, ahogy te” (2011)
– “Blackbird” (2012)
– “Üdvözöljük az embereket” (2012)

Olivia Wilde – személyes élet.

Az amerikai népi színésznő, Olivia Wilde különleges finom szépséggel rendelkezik. 2009-ben a világ legszexisebb színésznője lett, és a férfiak mindig tisztelték. De sok hollywoodi szépséggel ellentétben Wyld meglehetősen csendes személyes életet él. 2003-ban a színésznő Tao Raskolival házasodik, aki az olasz herceg, és filmek gyártásával foglalkozik. De nyolc évig tartó együttélés után Olivia kérte a válást. A családja barátai szerint a válás oka az volt, hogy Raskoli nem volt hajlandó egy teljes jogú család felépítésére és gyermekszerzésre.

Ma a paparazzi tényleg megtudta, hogy a színésznő szívét a híres holland színész, Raymond Gosling nyerte el.

Olivia Wilde – érdekes tények.

Nagyon érdekes, hogy a nyugodt, ésszerű színésznő, Olivia Wilde nagyon nehéz tinédzser volt, ennek következtében állandó konfliktusai voltak a szüleivel. Tehát Olivia 14 éves korában busszal vett részt, és egy másik városba ment, hogy az utcai utcai zenészekkel éljen. Ezt követően szüleit egy bentlakásos iskolába rendelték.

Olivia Wilde kettős állampolgárságú: amerikai és ír.

Olivia Wilde nagyon aktív az ország politikai életében. 2008-ban részt vett Barack Obama választási kampányában.

A kedvenc kutya színésznő Wild – Paco a “Old Navi” márkájú ruházati áruházak főhomlokzata.

Érdekes, hogy Olivia Wilde természetesen természetes szőke, de a filmekben mindig vidám barna hajú nőnek látjuk őt.

Olivia Wilde ma van.

Olivia Wilde ma a Hollywood egyik fiatal kedvence, amely számos filmfelvételre vonatkozó javaslatot kap, ezért folyamatosan belevetette magát a munkába. Szó szerint tavasszal Olivia Wilde bemutatta új munkáját a “Blackbird” és a “Words” című filmekben, amelyeket 2012-ben adnak ki, és amelyből a színésznő csak sikeresnek számít. Új projektekben is dolgozik: “Race” és “Bert Wonderstone”, melyeket 2013-ban terveznek a nagy képernyőn.

Azt mondhatjuk, hogy a gyönyörű Olivia Wilde színpadi karrierje már nagyon sikeres, eléggé igényes, és nagyon szereti a nézőt. Olivia Wilde gyermekkori álma valóra vált, és híres színésznő lett.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: