Gerard Butler – életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Gerard Butler - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Gerard Butler – a híres skót színész, 1969 novemberében született 1969-ben Skóciában, Glasgow-ban. Gerard lett a harmadik gyermeke katolikus családjában: anyja – Margaret és apja – Edward Butler. A színésznek van egy nővére, Lynn és Brown testvére is. Amikor kis Gerard csak hat hónapos volt, családja úgy döntött, hogy Kanadába, Montreal városába költözik. Apja el akarta indítani a saját üzletét, de minden erőfeszítés hiábavaló volt, és kudarcokat eredményezett, amelyben gyermekeit és feleségét vádolta.

Charta, hogy elszenvedje ezt az anyát, Butler Jr. a válás miatt. 1972-ben Margaret elvitte gyermekét és visszament Skóciába, Paisleybe, ahol hamarosan feleségül vette. Itt volt Gerard Butler gyermekkora, ifjúságában elkezdett bekapcsolódni a karatébe, ahol majdnem bajnok lett. A közelben volt egy család a mozi közelében, és Gerard Butler nagyon szerette az anyjánál menni. És egy napon sikerült meggyőznie az anyját, hogy több meghallgatásra vinnék.

Gerard Butler – a csillagos karrier kezdete

A tesztek után egy ideig Gerard Butler kezdett játszani a skót színházban a fiatalok számára. És tizenkét éves korában még egy kicsit is kapott, de egy Oliver nevű utcai fiú szerepét a Royal Glasgow Színház rendezte. A legérdekesebb, hogy Margaret nem fogadta el a legfiatalabb fiának hobbijait, mivel úgy ítélte meg, hogy a színészkedés nem szakma, hanem az oktatásra és valami népszerűbbé és valóságosabbá kell tenni.

Elvileg a színpadon lévő játék semmilyen módon nem akadályozta Gerardot abban, hogy az osztályában a legjobb diák legyen. De amikor a kérdés a specialitás kiválasztásának egyik élményévé vált, a fiú nem csalódott az anyjával, és belépett a kollégiumba, a jogtudományba. A diploma megszerzése után Los Angelesbe ment, annak érdekében, hogy megpróbálja a szerencsét, és híres színészévé váljon. De még itt semmit sem tehetett, kivéve a kisebb szerepeket.

Gerard Butler – egyre népszerűbb

Londonba költözve, Butler elhatározta, majd megpróbál színészévé válni. Hamarosan a színész kapta az első szakmai szerepet. Egy bizonyos idő elteltével Írországban vezető szerepet játszott olyan híres produkcióban, mint a “Needle”. 1997-ben sikeresen fejlődött filmjele, Butler debütált a “Mrs. Brown” című filmben Judy Dench és Bill Connolly mellett. 1998-ban a színész szerepet játszik a filmben: “A múmia: Egyiptom hercege. A kilencvenes években Gerard egy nagyon vicces “Lucy Sullivan házasodik” sorozatban játszott, miközben a “Once Last Summer” játékban játszott. A “Attila the Conqueror” és a “Dracula 2000” Butler című filmben két szerepet játszott a híres és népszerű.

Gerard Butler – a legjelentősebb szerepet

A leghíresebb szerepe a filmekben: “Az idő csapdájában”, “Lara Croft Tomb Raider: Az élet bölcsője”, “Az opera fantomja”. Kevésbé sikeres szerep jutott a fantasztikus filmben “Beowulf és Grendel”, hiszen maga a film sem sikerült sok sikert elérni. Egy meglehetősen híres hírnév Gerard Leonid király szerepet játszik a militáns “300 spártaiak” -ben.

Gerard Butler – személyes élet

Személyes életében Gerard Butler magányos, bár néha pletykák híres csillagokkal kapcsolatos regényeiről. A hivatalosan kijelentett színész egyetlen lánya az asszisztense. Pontosabban, az egykori Tonya asszisztens, románcuk körülbelül két évig tartott. Ezt a színészet rendszeresen különböző munkatársak és kollégák nevezik a boltban. Így a médiában pletyka volt a Jennifer Aniston regényeiről, amelyről a “Bounty Hunter” filmsorozatán találkozott. A mai napig a Jessica Biel regényéről beszélt, de ez csak egy pletyka, hiszen a színésznő nemrég értesítette mindenkit Justin Timberlake-ról való elkötelezettségről.

Gerard Butler – érdekes tények az életből

  • Butler idejében megkapta a bátorság érmét, amikor megmentette a fuldokló fiút.
  • Sok évig a színész nem vesz egy csepp alkoholt a szájába.
  • A “300 Spartans” filmben a Butler-nek gyorsan meg kellett nyúlnia.

Gerard Butler – a mai nap

A közelmúltban a színész sikerrel átvette Eric Bana szerepét a “Brilliant” thrillerben – Robert Luketich. Most dolgozik ezen a filmen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: