Ashley Greene – életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Ashley Greene - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Ashley Greene (Ashley Michele Greene) – amerikai modell és színésznő, 1987-ben született Florida-ban (Jacksonville), február 21-én. A szakma megválasztásakor Green soha nem kételkedett abban, hogy még középiskolában körökben vett részt és aktív részt vett az iskolai produkciókban. 17 éves korában, a gimnázium elvégzése után Ashley Hollywoodba költözött, és álmodozva meghódította a mozi csúcsát.

Ashley várhatóan híres modell lesz, de nem volt túl magas. A barátok azt tanácsolták a lánynak, hogy vegyen részt a cselekvés vagy a reklám. Ashley belép a híres Lou Strasberg kurzusaira és szorgalmasan megkezdi a színjátszás alapjait. Idővel a jövőbeli színésznő rájött, hogy sokkal jobban szereti ezt a tevékenységet, és nem próbált visszatérni a modellezési üzletbe.

Ashley Greene – a csillagmûvészet kezdete

Az Ashley filmben való felvételhez természetesen nem azonnal történt. Először a zenés videókban és kisebb szerepekben filmeztek a TV-műsorokban. Ashley nagyon tehetséges és hívogató lány volt, nem félek a fényképezőgépről és könnyen megszokta a képet. Az Ashley Greene debütálása a nagy képernyőn volt a “Jordan vizsgálta” sorozat (2001-2007). Később, az Ashton Kutcher és a “Cápa” (2006-2009) című sorozatában szerepelt a “Podstava” sorozat. Az első jelentős szerepe lehet nevezni részt törekvő színésznő a sorozatban 2005-ben „Az apám őrült”, amelyben Ashley játszott a legendás Michael Douglas.

Ashley Greene – egyre népszerűbb

Igaz hírnév érkezett a bájos vámpír Alice szerepével. Zöld nagyon jól játszott a Twilight misztikus filmben, hogy egyszerűen lehetetlen elképzelni a szaga folytatását a karaktere nélkül. A “Twilight” sikere egyszerűen fülsiketítő volt, a filmgyűjteményben a film több mint 400 millió dollárt gyűjtött össze, és Ashley Greene azonnal világhírűvé vált.

Ezt követi az igazgatók új javaslata. 2010 februárjában, zöld játszotta a filmben „hozza” a színész, Tom Felton, aki arról ismert, hogy a rajongók az ő szerepe, mint Malfoy a „Harry Potter”. Érdemes megjegyezni, és Ashley kiváló szerepe a “Skateland” képen.

A fiatal színésznő érezte a népszerűség ízét és a “Twilight Saga: Breaking Dawn” szinte elvesztette az elbűvölő Alice-t. Az ok banális – a Green nem rendelt díjat. Azt követelte, hogy a termelők a négymillió dollár, azonban a cég „Summit Interteyment” kínált a színésznő kétmillió, bármiről volt, és hivatalosan is bejelentette a sajtónak.

Ashley Greene – a legjelentősebb szerepkörök

2001 nyarán két film Ashley Greene: “Like clockwork” és “LOL: Rzhunimagu” világpremierje volt. Októberben a csodálatos színésznő minden csodálója ismét láthatta a képernyőn a “Warrior” című filmben és az “Appearance” thrillerben.

Ashley Greene – a személyes élet

Ashley Greene nem tartja szükségesnek a személyes életét. A Teen Choice Awards ünnepségét követően a mindenütt jelen lévő paparazzi fényképezte a színésznő csókját Chase Crawford-val. De a fiatalok nem kommentáltak az incidensről, és a történet nem folytatódott.

Egy alkalommal a hollywoodi pletykák a kapcsolatot Ashley színész Ian Somerhalder és Greene hivatalosan találkozik Joe Jonas 2010.

Ashley Greene – érdekes tények

  • Idol színésznő – Audrey Hepburn kedvenc filmje – „Álom luxuskivitelben” és a kedvenc TV-műsorait – „Entourage”.
  • Ashley a divat iránt érdeklődik, folyamatosan új ruhák ruháit veszi fel. Számos évszakban a lány a “StopStaring.com” online forrás, a “retro stílusú” ruhák “arca” volt.
  • Zöld – csak édességeket szeret, de ugyanakkor rendszeresen részt vesz a fitneszben és részt vesz az edzőteremben.
  • Természetesen a fiatal színésznő nagyon barátságos és energikus, azonban válogatós és nem tartja szükségesnek a rossz hangulat elrejtését.
  • A legnépszerűbb fotós Carlos Armando és Odit Sugarmen. Karrierje elején a Mest zenekar videójában szerepelt: “Csókolj meg, gyilkolj meg”.

Ashley Greene – a mai nap

Ma Ashley Greene részt vesz a különböző televíziós projektekben és bemutatókban. A hollywoodi lövöldözősben még nincs meghívva, de az ambiciózus fiatal színésznő biztos abban, hogy mindent megelőz neki. Ashley a DKNY márka “arca”, és 2012 áprilisában Moszkva összes szürkülõ rajongója látta, hogy Green az általa hirdetett márka bemutatásakor látta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: