A szenvedély a Diva, vagy mi a forgalmas Alla Pugacheva

A szenvedély a Diva, vagy mi a forgalmas Alla Pugacheva
Sokan érdekelnek abban, amit a Primadonna csinál most, mert két kisgyermeke van és gazdag társadalmi életet él! És elfoglalt volt, Alla Borisovna, új nagyprojektet indított. A gyermekek esztétikai-kreatív fejlődésének új iskolája “Future Star” nemrég nyílt Moszkvában. A központ oktatási programja magában foglalja a vokális órákat, a koreográfia alapjait, az etika alapjait és az idegen nyelvtanfolyamokat. Ez a fajta tudományágak úgy tűnik, hogy szervező, különösen fontos mind a napjaink és az idő múlásával. Mivel a tanulókat mindenkire meghívják, három-tizenhat évesen. A híres “Csillaggyár” végzettséggel bíró Irsen Kudikova a rendező tiszteletbeli tisztségét veszi át. És a teljes oktatási folyamat felügyelete természetesen a nagyon prima donna, különösen azért, mert gazdag tapasztalata van a gyermekekkel való munkában, és ez a központ a második projekt, Alla Borisovna irányítása alatt. Érdekes, hogy az első központ diákjainak részvételével már két koncertre került sor, bemutatva a fiatal tehetségek tehetségét. A szervezők nagyon fontosnak tartják az ilyen események megtartását, hiszen nem csak a gyermekeket fejlesztik, hanem sok szórakozást is magukévá teszik, és megnyitja a lehetőséget, hogy nyilvánosan beszéljenek. Az is fontos, hogy a szerető szülők megismerhessék a gyermekek sikerének gyümölcseit, és élvezhessék az utódok büszkeségét. Az első koncert az Alla Dukhova jól ismert iskolájában zajlott le, a második pedig Alla Borisovna és Maxim Galkin házában.

A nyitás az iskola gyűlt össze sok híres vendég – még, minden nap ő Pugacheva nyit oktatási központok, és még ilyen nagy-! Olyan csillagok voltak, mint Boris Moiseev, Philip Kirkorov, Diana Gurtskaya, Yudashkin párja, aki örömmel örömmel fogadta a Prima Donna-t. Király a platform – Philip, mint mindig, az eredeti és Pugacheva adta szokatlan ajándékot – egy varázspálca fiatal varázsló Harry Potter. Az első kreatív központ fiatal diákjai nem hiányozták a lehetőséget, hogy ismét kedvelték a híres vendégeket, és ünnepi koncertet tartottak. Különösen kitüntetett fia az újonnan létrehozott igazgatója IRSEN Kudikova – Andrew Nusinov, aki fiatal kora ellenére, nagyon felnõtt végre James Brown hit „jól érzem magam”.

A csillagiskolában való oktatás minden hónapban harminckét ezer rubelre fog kerülni. Természetesen nem minden család engedheti meg magának ilyen örömöt. De az érdekes, hogy Alla bejelentette annak lehetőségét, figyelembe véve az ingyenes oktatás a gyermek szegény családból származott, abban az esetben egy egyedülálló tehetség és szilárd kemény munka része a tanuló. Gyermekeik Harry és Lisa, Alla szándék ugyanaz vezetést a képzést a központ esztétikai és kreatív fejlesztés, kifejtve, hogy a szépérzéke érdemes privevat gyermek kora gyermekkori – azaz három éve. És azt is hozzátette, hogy a világot nem fogják megmenteni a szépség, ahogyan azt gyakran gondolják, nevezetesen a kedvességet és a jó ízlést.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 + = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: